Ύπαγε οπίσω μου lunch bag



Κοίτα να δεις που η lunch bag θα γίνει το νέο clutch. Τι είναι η lunch bag; Θα σου πω αμέσως. Αν ήμασταν στη Νέα Υόρκη και είχαμε δουλειές και γραφεία να πάμε, δεν θα παίρναμε και φαγητό μαζί; Ε, που θα το βάζαμε το σαντουιτσάκι, το τοστάκι, τη μπανανούνα; Στη lunch bag, βρε φιλενάδα, στη lunch bag. Στην καφέ χάρτινη σακουλίτσα που την κάνεις έτσι-έτσι-έτσι και την διπλώνεις και την κρατάς από πάνω… ναι, ναι, αυτή.





Achilleas accessories €14,95


Αυτό το σχέδιο, λοιπόν, βγαίνει και σε τσάντα κανονική, να βάζεις μέσα κλειδιά, κραγιόν και κινητό, άντε και κάνα τοστάκι, ένα μήλο, μια τσικουλάτα για τις δύσκολες μέρες, και να παίρνεις τους δρόμους. Το original είναι να κλείνει σαν «σαλιγκαράκι», αλλά υπάρχουν και πολλές παραλλαγές που διπλώνει από πάνω, σαν να την «τσακίζεις» στη μέση.






Celine


Σίγουρα, τα πιο μεγάλα μεγέθη μπορούν να «κρατηθούν» και πιο πρωινές ώρες με casual chic outfits,  όπως boyfriend ή skinny jeans, leather jacket και ψηλοτάκουνα ή ακόμη και flat παπούτσια. Είναι το ιδανικό, αν χρειάζεσαι ένα τσαντάκι, που να μπορείς να το κρατάς σε πολλές και ποικίλες περιστάσεις, από απογευματινό καφέ μια καθημερινή, μέχρι κοκτέιλ το σαββατόβραδο, αφού μπορείς να τη συνδυάσεις άνετα και με το μικρό λατρεμένο μαύρο φόρεμα και μετά να παίξεις με τα υπόλοιπα αξεσουάρ.







Clic Jewels €22,40


Τώρα εμένα, γιατί με πιάνει λιγούρα όποτε τη βλέπω; Είναι που είμαι σε δίαιτα; (η λέξη διατροφή είναι πολύ ευγενική για την κατάστασή μου). Είναι που είμαι λιγούρω εκ φύσεως; Είναι που έχω συνδυάσει τη lunch bag με μπαγκέτες και ντόνατς; Τι κακό κι αυτό, να έχεις μεγάλη φαντασία, να βλέπεις τσάντα και το μυαλό σου να πηγαίνει στο φαΐ… βάσανο.









Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.




















Accessorize €24,90







Achilleas accessories €12,45














Axel accessories €19,50 











Clarks, nak €67,00







Mango €14,99







Mango €14,99







Mango €29,99







Michael Kors







stradivarius €5,99







stradivarius €9,95







Tsakiris Mallas €47,00








Zara €69,95





























































































































































































Σχόλια