Μπόχο Boho




Στο άκουσμά της, η λέξη boho μπορεί να σου φέρνει στο μυαλό τη θεία μου τη χίπισσα, ή κορίτσια του «μουλού κουκουέ». Μπορεί να το θεωρείς πολύ χαλαρό, πολύ ρομαντικό, πολύ παλιακό και πολύ πολύ ξεπερασμένο. Τσου, τσου και πάλι τσου. Γιατί δεν έχεις δει το νέο boho στυλ. Εμ… γι’ αυτό τα λες αυτά.



H&M €24,95

Το νέο boho στυλ λοιπόν, ναι μεν κρατά κάποια βασικά στοιχεία, και καλά κάνει δηλαδή, όπως τις μακριές, φαρδιές φούστες, τις δαντέλες, τις ζακέτες και τα κρόσσια, γιατί τι boho θα ‘τανε, αλλά προσθέτει και νέα, μοντέρνα κομμάτια όπως, ας πούμε, ένα δερμάτινο jacket που πιο  κλασικό rock κομμάτι πεθαίνεις, το οποίο όμως είναι και μεγάλο trend φέτος, οπότε του δίνει και έναν αέρα ανανέωσης.








Mango €24,99





Ή, αντί τα συνηθισμένα καφέ δερματινα μποτάκια με κορδόνια, τύπου αρβυλάκια, που περιμένεις να δεις κάτω από τις μακριές και αεράτες φούστες, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα αντικρίζοντας ένα ζευγάρι biker boots.











Raxevsky €44,50



Και μη νομίζεις ότι boho είναι μόνο τα παντελόνια καμπάνες. Το look γίνεται και με skinny jeans άμα λάχει, αρκεί να το συνδυάσεις με μια φαρδιά και όσο μπορείς… μακριά ζακέτα. Να υπάρχει ένας όγκος και μία αίσθηση άνεσης γενικά. Τα γιλέκα τα γούνινα, που και αυτά φέτος έχουν την τιμητική τους, μπορούν να ταιριάξουν με ένα μάξι, αέρινο, με διαφάνειες φουστάνι ή φούστα, δίνοντας μια νότα πολυτέλειας στο κατά τ’ άλλα casual και ανέμελο look.







Shana €17,99


Τα αξεσουάρ έχουν σημαντικό ρόλο, και υπογραμμίζουν τον boho χαρακτήρα της κάθε εμφάνισης. Τα πολλά βραχιόλια, τα μεγάλα δαχτυλίδια, τα μακριά κολιέ είναι το άλφα και το ωμέγα. Τα μεγάλα καπέλα, τα χρωματιστά φουλάρια και οι καστόρινες τσάντες σφραγίζουν θετικά το τελικό αποτέλεσμα.








Toi&moi €57,00


Ο στόχος είναι να φαίνεσαι ανεπιτήδευτα απλή και φυσική, όχι μόνο χωρίς να έχεις προσπαθήσει πολύ για να το πετύχεις, αλλά να μη σε νοιάζει διόλου αν το πέτυχες. Ναι, τόσο πολύ.




















Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









BSB φούστα €29,90







Fullah Sugah €17,90







H&M €14,95







H&M €19,95














Mango φούστα €19,99







Mango €19,99









Mango €44,99







Raxevsky €41,40








Sisley €34,00







stradivarius €19,95










Toi&moi φούστα €29,40








Zara παντελόνα €49,95






Zara φούστα €35,95













































































































































































Σχόλια

  1. και το ελεγα οχι το ελεγα πραγματικα κάποιο ονομα θα εχει το στυλ που φοραω δεν μπορει;;;; καλα που το ειπες

    α και βγαλε αμεσως την λεκτικη επαληθευση απο τα σχολια σου κουραζει και χανεις σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου