Μες τα χειμωνιάτικα τα σορτς




Δηλαδή, έχουν λυσσάξει όλες στα Παρίσια στα Λονδίνα και στις Νέες τις Υόρκες να φοράνε σορτσάκια μες το καταχείμωνο, και εμείς εδώ να μείνουμε πίσω, λες και είμαστε τίποτα τελευταίες και δεύτερες; Όχι αγάπη μου. Θα το φορέσουμε και μεις το shorts.






Nidodileda €50,00


Ναι, νταξ, το trend δεν είναι καινούργιο, αλλά θέλουμε και το χρόνο μας βρε αδερφέ, να το αφομοιώσουμε. Δεν το φοράς το σορτς έτσι εύκολα μπαμ – μπαμ, ειδικά αν πάει καιρός που έχεις τελειώσει σχολείο και πανεπιστήμιο, εκτός… εκτός αν είσαι η Μαίρη Μηλιαρέση, που την έχω πετύχει στου Ψυρρή φιλενάδα, με μαύρο σορτς και οπάκ, θεάρα σου λέω, καλύτερη και από την εποχή του Ρουκ Ζουκ που απ’ το youtube το ξέρω μη νομίζεις, ήμανε σχεδόν αγέννητη όταν παιζότανε.







Zara €29,95

Γι’ αυτό σου λέω φιλενάδα, αν το λέει η περδικούλα σου, να το βάλεις το σορτς. Αν το δεις σαν μια άλλη μίνι φούστα και του συμπεριφερθείς ανάλογα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Να, δες και τα άλλα τα «ζιπ κιλότ», που μπροστά είναι φούστα και πίσω είναι σορτσάκι, πολύ βολικά και άνετα. Ευτυχώς δεν λες, γιατί εγώ το λέω, που έχουν φαρδιά και ψηλόμεση φόρμα και δεν είναι τίποτα τοσοδούλικα, μια σταλιά, να τα κοιτάμε μαζί από μακριά, ν’ αναστενάζουμε και να αναρωτιόμαστε στους πόσους Μάηδες κόβεις τα σορτς …









Toi&moi €32,90

Έχεις λοιπόν «ένα χειμερινό» σορτσάκι, κοίτα μην πα και πάρεις καλοκαιρινό… και θες να κάνεις casual outfit. Πώς; Εύκολα. Με ένα ζευγάρι flat μπότες και ένα oversized πλεκτό… νταν- ντααααν είσαι super. Θες grunge; Βάλε καρό πουκάμισο πάνω από μπλούζα και φόρα αρβυλάκια. Προτιμάς κάτι πιο βραδινό;  Συνδύασε το σορτσάκι σου με ένα αραχνοΰφαντο  πουκάμισο και μυτερές γόβες. Ναι, πάντα με οπάκ, για ηρωισμούς είμαστε τώρα;








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













H&M €19,95







Mango €12,99







Mango €14,99







Mango €14,99 







Mango €49,99









Pull&Bear €22,99









stradivarius €22,95









Tally Weijl €19,95






Zara €29,95






Zara €35,95






Zara €35,95









































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Ωραίο trend.. Και πολλές κοπέλες μας έχουν δείξει τρομερές προτάσεις αλλά σαν γνήσια κρυουλιάρα δεν αντέχω να το υιοθετήσω και εγώ χαχαχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου