Που πα ρε παλτό



Έλα, πες την αλήθεια. Το έχεις βαρεθεί το σκούρο παλτό, έτσι δεν είναι; Η σεζόν χειμώνας 2013 – 2014 και η street fashion επίσης, είναι γεμάτη από πανωφόρια σε έντονα χρώματα. Πράσινα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε, παλτουδάκια του Αιγαίου δεν με παι, δεν με παίρνετε καλέ.






BSB €69,95

Δεν είναι όμως και εύκολο να φορέσεις ένα τόσο χρωματιστό παλτό, όχι τόσο από τεχνικής άποψης, με τι να το συνδυάσεις και τέτοια, αλλά περισσότερο από θέμα συνήθειας. Στην αρχή θα σου φαίνεται «πολύ». Ίσως, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από πιο παλ αποχρώσεις, το ροζ το κουφετί είναι μια καλή περίπτωση και ειδικά φέτος έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες.










Regalinas €,30
Καλό είναι, με το ροζάκι, να αποφύγεις το girly look, και να το πας στο πιο ανδρόγυνο ή rock, συνδυάζοντάς το με leather ή denim, γιατί αν του βάλεις δαντέλες, φιογκάκια και άλλα τέτοια «ρομαντικούλια», θα πρέπει τουλάχιστον να  είσαι τριών και να είναι η βάφτισή σου. Ενώ, αν του βάλεις μια δερμάτινη μίνι φούστα, ένα περίεργο μποτάκι πιο ψαγμένο, και ένα oversized πλεκτό πουλόβερ… το έχεις ισορροπήσει το ροζ πολύ ωραία και έχει κάνει και ένα πολύ ενδιαφέρον outfit.








Forel


Από τα έντονα, έχουν πολύ ενδιαφέρον τα μπλε, τα φούξια και κίτρινα παλτό που μπορείς να τα συνδυάσεις με πιο ουδέτερα χρώματα όπως μαύρα και γκρι στο υπόλοιπο ντύσιμο, ή να τολμήσεις color blocking και να ταιριάξεις το μπλε παλτό με μία πράσινη φούστα ας πούμε. Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις όλα μα όλα τα βλέμματα. Και υπάρχει και μία περίπτωση να έχεις και καλύτερη διάθεση, απ’ ότι θα είχες αν φόραγες για άλλη μια φορά το σκούρο παλτό.










H&M €99,00

Πάντως, επειδή γενικά τα παλτό είναι σχετικά ακριβά, είναι ευκαιρία να τα ψωνίζεις τώρα στις εκπτώσεις. Να προτιμάς κλασικά και απλά σχέδια που είναι πιο διαχρονικά και μένουν πολύ καιρό στην «επικαιρότητα». Τώρα, όσον αφορά το χρώμα, μια απόφαση είναι… που μπορεί και αυτή να γίνει συνήθεια και άντε μετά να βγάλουμε το φουξ παλτό από πάνω μας…









Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών

















BSB €83,30








BSB €97,90








Burberry €895,00








Dolce&Gabbana €1.085,00








Mango €34,99









Raxevsky €111,00












Toi&moi €77,40








Zara €49,99








Zara €69,95













































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Λεμε ναι στα χρωματιστά παλτο!!Εγω έχω ένα πρασινο κυπαρισσι αλλα ενα σμαραγδι θ ηθελα!Γενικά τα αγαπω!Φιλάκια!
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου