Οικο... λόγατα όλα



Τρίτη βράδυ και αναρωτιόμουν τι να βάλω. Ήταν βλέπεις το πρώτο οικολογικό fashion show στην Ελλάδα και το πράγμα ήθελε προσοχή, αφού μόνο 500 εκλεκτοί καλεσμένοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την ολοκλήρωση του Do it eco project σε ένα ecoglamorous event που συνδέει την μόδα με την οικολογία και την αγάπη για το περιβάλλον. 







Στην αίθουσα του show, μας υποδέχτηκε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα παύλα γλυπτό, φτιαγμένο μόνο από χαρτοπετσέτες και χάρτινα σουβέρ γνωστού ξενοδοχείου. Ο χώρος μύριζε φρεσκοκομμένο χορτάρι αφού το catwalk ήταν αληθινός χλοοτάπητας και την eco friendly διακόσμηση συμπλήρωναν οι θέσεις από δεμάτια σανό!!! Ναι, ναι, πάνω σε σανό καθίσαμε όλοι μας, celebrities, press και καλεσμένοι, και πολύ μας άρεσε θέλω να σου πω γιατί εκτός από πρωτότυπο ήταν και εξαιρετικά  «βολικό»






Οι παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Αντώνης Βλοντάκης, λαμπεροί και γοητευτικοί όσο φαντάζεσαι. Η Νόπη Ρωμανίδου, η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το ελληνικό Do it eco project, ευχαρίστησε εμάς για την ανταπόκριση και τους συνεργάτες της για την δουλειά που έκαναν, ενώ παίζονταν βιντεάκι με ανθρώπους της τέχνης, του αθλητισμού και της μόδας να μιλούν για οικολογία και σεβασμό προς το περιβάλλον . Την παράσταση έκλεψαν, όταν ανέβηκαν στη «σκηνή», ο Hope, ένα κουτάβι Labrador που έχει εκπαιδευτεί για να βοηθά διαβητικούς… και ο εκπαιδευτής του.





















Και περνάμε στο κυρίως. Όλη η αφάν γκατέ των ελλήνων σχεδιαστών ήταν εκεί και παρουσίασαν δημιουργίες από οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Κάποια ήταν «ιδιαίτερα» όπως η δημιουργία του Περικλή Κονδυλάτου από κόκαλα και κρανία ζώων που παρουσίασε ως άλλη αμαζόνα η εκθαμβωτική  Βίκυ Κουλιανού…  αλλά τα περισσότερα εντάξει, ήταν «φορέσιμα». Το χειροκρότημα του κοινού πήρε δικαίως  η δημιουργία του Βασίλη Ζούλια από ψάθα. Επίσης, εγώ προσωπικά ξεχώρισα το πλεκτό φόρεμα της Smaragdi και το φόρεμα – νυφικό του Konstantinos Melis by Laskos.



























Συμπέρασμα; Την Τρίτη το βράδυ, οι έλληνες σχεδιαστές απέδειξαν ότι έχουν οικολογική συνείδηση και μπορούν να κάνουν «θαύματα» κάνοντας την μόδα σύμμαχο της οικολογίας, που όσο να πεις, δεν είναι και λίγο…












Copyright © 2014 donotbuyjustcry.blogspot.gr. All rights reserved. Do not use or reproduce without permission. Images can not be used commercially without the prior written consent of donotbuyjustcry.blogspot.gr. Images can not be used in any website or social media without reference and link back to the originating article within donotbuyjustcry.blogspot.gr.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου