Μ' ένα πενηντάρι... καθάρισες



Μπορεί όλοι να λένε ότι έχεις παπούτσια και ότι δεν χρειάζεσαι άλλα, και ν’ αφήσεις τις κλάψες ότι δεν έχεις τι να βάλεις… αλλά μόνο εσύ ξέρεις την πραγματική αλήθεια. Και ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις τρία – πέντε – οχτώ- σαράντα ζευγάρια γόβες, αλλά σόρρυ, αυτές δεν είναι για κάθε μέρα.  Πού να καταλάβει ο άλλος γλυκιά μου, ότι εσύ χρειάζεσαι ένα μποτάκι για να το φοράς τις καθημερινές, χωρίς φόβο και πάθος. Καλά, φταις και συ, που έχεις πάρει τέσσερα ζευγάρια peep-toe, και να δω τι θα τα κάνεις τώρα που πέρασε η μπογιά τους… αλλά αυτό είναι κάτι που θα μείνει μεταξύ μας.






H&M €39,95

Σίγουρα το έχεις φανταστεί. Σίγουρα το έχεις ήδη συνδυάσει νοερά με τα περισσότερα outfits σου και ταιριάζει γάντι. Ξέρεις τι θέλεις και δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψεις σε τίποτα λιγότερο από το ιδανικό για σένα μποτάκι. Υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι θα το «λιώσεις». Όχι μόνο θα το λιώσεις, αλλά όταν το λιώσεις, θα το πας και στον τσαγκάρη για επισκευή. Τόσο πολύ.







Mango €44,99

Flat ή ψηλό, δεν έχει σημασία. Ότι σε βολεύει κοπελιά, γιατί καλά τα ίσια, αλλά αν εσύ το έχεις μάθει και το περπατάς το ψηλό, ποια είμαι εγώ για να σε κρίνω; Αν πάλι, με τα ψηλά, στα τρία βήματα… καίγεσαι,  ούτε να το σκεφτείς, flat θα πάρεις και μη στεναχωριέσαι καθόλου, γιατί είναι πολύ trend τα flat μποτάκια που φοριούνται με φούστα. Εντάξει, είπαμε, οι γυναίκες αντέχουν τον πόνο, αλλά μέχρις ενός ορίου.







Bozikis €22,00


Και πες μου τώρα, στο θεό σου, αν δεν αγοράσεις παπούτσια στις εκπτώσεις, πότε θα αγοράσεις; Τώρα σου μιλάει μία shoe-aholic  σε καταστολή, που κρατιέται – κρατιέται, αλλά θα ‘ρθει μια ώρα που θα κάνει μπαμ και θα σκάσει. Γι’ αυτό σου λέω φιλενάδα, ένεκεν η ώρα να ξεχαρμανίασουμε, και ύστερα να τραγουδήσουμε όλες μαζί «They tried to make me go to rehab but I said, 'No, no, no.'»











Τα μποτάκια του post είναι όλα κάτω των 50 ευρώ.
Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.




















Axel accessories €33,90










Bershka €19,99










Fullah sugah €29,90








Pull&Bear €19,99








Shana €29,99








stradivarius €29,99








Tally Weijl €35,95








Tsakiris Mallas € 49,00








Voi&Noi €24,99 








Zara €35,99








Τσουκαλάς €19,99






























































































































































































































































Σχόλια