Από Δευτέρα...


Πάει. Το πήρα απόφαση. Το ορκίστηκα κιόλας στα καινούργια μου αθλητικά παπούτσια, που πήρα για να έχω ένα κίνητρο. Από Δευτέρα γυμναστήριο. Γιατί έγινε τις γιορτές… η σφαγή των κουραμπιέδων. Γενοκτονία. Μικροί – μεγάλοι πήγαν υπέρ πίστεως και λιγούρας.






Under Αrmour, sport 2000 €87,42

Δεν θέλω εγώ να είμαι fit; Δεν θέλω εγώ να ξαναμπώ στο παντελόνι size 38; Δεν θέλω εγώ να έχω σμιλευμένους γλουτούς και έξι κοιλιακούς;  Αλλά έλα που είμαι λυγούρο, και δεν μπορώ να κρατηθώ…  Γιατί θέλω και το εκλεράκι μου, θέλω και το παγωτάκι μου, θέλω και το σουβλάκι μου. Εεε, δεν γίνεται να τα έχεις όλα σ’ αυτή την ζωή (shit).






Βodytalk €66,00


Δεν μου φταίνε όμως τα Χριστούγεννα. Όχι. Το κακό ξεκίνησε πιο πριν, όταν συνδύασα το “Big bang theory” με ψιψιψόνια και αναψυκτικά. Φταίνε όμως κι αυτοί. Δεν υπάρχει επεισόδιο που θα τρώνε ή κινέζικο, ή πίτσα, ή χάμπουργκερ… ε, άνθρωπος είμαι και γω, λυγάω.






adidas, Intersport €129,99
Και τυχαίνει να μιλήσεις με έναν άνθρωπο, και ξεκινάς να του λες τον πόνο σου, ότι κοντεύει να μη σου χωράει ούτε κάλτσα, και ότι στα Max Perry σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα, και τι γυρνάει και σου λέει αυτός; «Α, εγώ δεν τρώω γλυκά, δεν μ’ αρέσουν». Ναι; Και δεν σου ‘ρθε να τον χαστουκίσεις; Μα να παίζει με τα νεύρα μας ο άπονος…  Σε μας; Που μετά το μεσημεριανό φαγητό, μας πέφτει το ζάχαρο και  δεν βρίσκουμε ησυχία; Που παίρνουμε δυο σοκολάτες για τ’ ανίψια μας και άλλες δύο για μας; Που έχουμε τον Πετρετζίκη θεό;





Bershka €12,99

Μια συναίσθηση την έχω, μη νομίζεις, και έκανα έτσι και ανέβηκα μετά τις γιορτές στη ζυγαριά, και μου ’ρθε 
κόλπος. Πάει, τελείωσε. Τέρμα το φαΐ. Σαλατούλα και βοσκή. Και γυμναστική. Τρέξιμο, spin, pilates, μπας και μαζευτούν τα ασυμμάζευτα. Τέρμα και ο Πετρετζίκης, θα τον βγάλω και απ’ το instagram, όλο φαγιά ανεβάζει και συνταγές και με κολάζει.








Το ορκίστηκα και στην τελευταία μου σοκολατόπιτα. Το Πάσχα θα είμαι στα κιλά μου. Άντε, γιατί έχω και ένα αρνί να φάω.




Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













Adidas









Bershka €25,99










Bershka €25,99










Bershka €25,99



















Nike, Intersport €129,99 










Nike, Intersport €189,99









Nike €91,94










Oysho €25,99










Pull&Bear €19,99

  


  











Puma, Intersport €74,99










Reebok, Foot Locker










Reebok, Intersport €79,99



























Reebok, Intersport €89,99










Stradivarius €29,95






















































































































































































Σχόλια

  1. Χαχαχαχα οπως πάντα απολαυστικο τ ποστ Μαντυ!Λατρευω τη γυμναστική κ επειδή ασχοληθηκα κ με σχετικά σεμινάρια αερομπικ εχω ν πω πως τ καλό αθλητικό παπούτσι είναι s.o.s γι ν μη ταλαιπωρουμε τ ποδια μας!Σούπερ ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου