Έχω μήνυμα



Όταν αυτό που νιώθεις, το βλέπεις γραμμένο σε μπλούζα… είναι σαν να βρίσκεις ένα φίλο που σε καταλαβαίνει. Και όχι μόνο σε καταλαβαίνει, αλλά φροντίζει να σε καταλάβουν και όλοι οι άλλοι γύρω – γύρω. Επειδή τα πολλά λόγια είναι  φτώχεια και επειδή "Verba volant, scripta manent" (σ.σ. τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν), βγαλ’ το από μέσα σου και πες το σε όλους. Με μια μπλούζα. Έτσι κάνει τώρα ο κόσμος.




H&M €9,95



Φυσικά και μου αρέσουν τα t-shirts  που γράφουν προστυχιές και μπινελίκια. Είναι τολμηρά, σαρκαστικά και έχουν πλάκα. Περιλαμβάνουν συνήθως the f* word και απευθύνονται κυρίως στον αντρικό πληθυσμό ή στον κόσμο όλο, χωρίς διακρίσεις.








Pepe Jeans




Μία άλλη κατηγορία t-shirts, είναι αυτή που σε συστήνει. “Hot stuff”, “Barman’s wife”, “Fashion icon”. Σε αυτές τις περιπτώσεις, γλυτώνεις τις εισαγωγές και τα πολλά λόγια. Ξέρει ο άλλος με μια ματιά ότι έχεις καιρό να κάνεις σεξ, ζηλεύεις τον γκόμενο και ψωνίζεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Να, εγώ, ψάχνω μπλουζάκι να γράφει “blogger”. Καταλαβαίνεις αμέσως τρελή με πολύ ελεύθερο χρόνο







Bershka €14,99

Υπάρχουν και κάτι άλλα μπλουζάκια, για πιο ρομαντικές ψυχές, που λένε κάτι “life is beautiful”, “music is magic” και άλλα τέτοια γενικά και γλυκούλικα, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Αυτά είναι για ευαίσθητα και ευγενή κορίτσια με τρόπους, αγωγή και όνειρα. Συνήθως τα «γραμμένα» συνοδεύονται από καρδούλες, λουλούδια, φιόγκους και κορδέλες.





Pull&Bear €12,99

Αλλά αυτά που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον είναι εκείνα που αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα σου, κομμάτια του εαυτού σου. Φοράς ένα μπλουζάκι που γράφει “Im not a morning person”. Το λες. Δεν το κρύβεις. Ή το άλλο καταπληκτικό “I hate Monday”. Πόσο πιο κατατοπιστική να γίνεις, να ξέρει και ο άλλος να μην ξανοίγεται μαζί σου, πριν τσεκάρει μέρα και ώρα…




Toi&moi €34,90


Πού να φορέσεις ένα τέτοιο μπλουζάκι; Μα φυσικά παντού. Με boyfriend jeans ή κολάν και biker boots για καφέδες. Με mini φούστα ή leather παντελόνι και γόβες για ποτά. Δεν είχα βάλει εγώ ένα, σε βάφτιση, μια Κυριακή μεσημέρι, με tulip φούστα; Δεν έγραφε όμως βλαστήμιες, καντήλια, bitch και τέτοια. Προς θεού. Σε εκκλησία πήγαμε. "Soul" έγραφε που ταίριαζε και με την περίσταση. Ελέησον.








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.








attrattivo €29,90









attrattivo €39,90









Bershka €9,99









Bershka €22,99










Bershka €12,99











Bershka €22,99







Bershka €22,99







BSB €44,90













H&M €9,95









Mango €19.99














Pull&Bear €9,99









Shana €4,99







stradivarius €12,95







stradivarius €12,95







stradivarius €12,95







stradivarius €12,95







stradivarius €19,95












Tally Weijl €19,95 













Zara €17,95







Zara €19,95







Zara €19,95













































































































































































































































































































































































Σχόλια