Τι στον π%&!$# να του πάρω;




...με την καλή έννοια πάντα. Είναι που αγχώνομαι... Γιορτές έρχονται, φίλοι γιορτάζουν, έχεις εκεί και έναν συγγενή, έναν γκόμενο, έναν Βασίλη, έναν Χρήστο… δεν πρέπει να πάρεις κάτι στους άντρες της ζωής σου (το έσωσα;), έτσι για το καλό; Μα πες μου στο θεό σου, υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να διαλέξεις αντρικό δώρο ή μόνο εγώ τραβάω το ζόρι;






Κάθισα και σκέφτηκα λοιπόν, τι δώρα θα μπορούσαμε να πάρουμε στ’ αγόρια, γκόμενους και μη,  για να μη ξενερώνουμε τελευταία στιγμή τη ζωή μας ψάχνοντας. Η κεντρική ιδέα είναι να πάρεις ένα δώρο χρήσιμο και πρακτικό. Ποιος άντρας θα εκτιμήσει το διακοσμητικό για το σαλόνι του πες μου σε παρακαλώ... Ας επικεντρωθούμε λοιπόν σε πράγματα με «ξεκάθαρη» χρήση.








Oxford Company €45,00

Ένα ωραίο δωράκι είναι η γραβάτα, ειδικά αν του αρέσει να ντύνεται καλά, αν έχει γιλέκα και σακάκια και ξέρει να την δένει. Διάλεξε μία απλή και μοντέρνα που μπορεί να φορεθεί και σε πιο casual καταστάσεις. Αν το αγόρι πάλι, δεν αποχωρίστηκε το t-shirt ούτε στο γάμο της αδερφής του, άστο, κάψτο, δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ.












H&M €29,95
Μετά, έχουμε τα πουκάμισα. Ωραίο, κλασσικό δωράκι, όλοι χρειάζονται ένα, κι ας το φοράνε και πάνω απ' το t-shirt (δεν αλλάζει αγάπη μου ο άνθρωπος). Τα denim είναι πολύ στη μόδα. Και τα καρό, αλλά έχουμε πήξει με δαύτα, φτάνει, έλεος, σώνει (εγώ το έβαλα... γιατί μ'αρέσει το μοντέλο).









Octopus €20,00

Τα μανικετόκουμπα είναι επίσης ένα ωραίο δωράκι. Δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος «κουστουμάτος» για να το εκτιμήσει. Εκτός από κλασικά, υπάρχουν και χιουμοριστικά σχέδια, που μπορεί να φανούν χρήσιμα σε έναν allegro χαρακτήρα.









Classic cars 20th century,
εκδόσεις Taschen,
Πολιτεία €26,70

Έχει το αγόρι κάποιο χόμπι ή τέλος πάντων κάτι που του αρέσει πολύ; Ένα φωτογραφικό βιβλίο με την αγαπημένη του μούρλα, είναι ένα πρωτότυπο δώρο, που περνάει ενδόμυχα και το μήνυμα ότι σέβεσαι τα «εξωσχολικά» του ενδιαφέροντα…  όσο ηλίθια και να σου φαίνονται.








Bershka €7,99

Ένας σκούφος μες τον χειμώνα είναι πάντα χρήσιμος. Μα θα βγει λουσμένος, μα θα θέλει κούρεμα, μα έχει αρχίσει η αποψίλωση, μα κρυώνουν τα αυτάκια του μωρέ - μωρέ,  έναν σκούφο θα τον βάλει.














Pepe Jeans





Και φτάσαμε στο δώρο που είναι χρήσιμο, αλλά κανένας άντρας δεν έχει. Μία weekend bag. Αν βρεις γκόμενο που όχι μόνο έχει αλλά ξέρει και πώς την λένε… το νου σου κοπελιά… το νου σου… παίζει να το βγάζει το φρύδι.









Tezenis


Σώβρακααα. Μάλιστα, σώβρακα. Άσε τα σοβαρά. Τα άλλα να του πάρεις τα εορταστικά. Αυτά τα κόκκινα, τα πράσινα, με αγιοβασίληδες , ζαχαρωτά και αστεράκια. Σαν να στολίζεις το προσωπικό σου δέντρο ένα πράμα. Τι; να μη δείξεις την εκτίμησή σου στο καλύτερο κομμάτι του χαρακτήρα του; Η «υπομονή», η «προθυμία» και η «συνέπεια» είναι πολύ σημαντικές αρετές. Αν δεν τις έχει… παρ’ του γάντια.






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.






1000 tatoos,
εκδόσεις Taschen,
Πολιτεία €8,90









H&M €19,95









Burberry (άσε, μη σε συγχύζω γιορτάρες μέρες)













H&M €7,95







DKNY €71,21 (www.dkny.com)









H&M €9,95 




















H&M €39,95










Hugo Boss










Intimissimi €13,90
























Pull&Bear €25,99












The new erotic photography,
εκδόσεις Taschen,
Πολιτεία, €17,80










Zara €9,95










Zara γραβάτα €19,95









Zara €45,95










Ημερολόγιο
Taschen, Πολιτεία €10,40































































































































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Όλα καλά αλλά play station μην πάρεις, γιατί μετά θα σε γράφει!!! Παθούσα μία φίλη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι! Δεν είδες; γαργάρα τα έκανα τα γκατζετάκια...
      <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Παρε του μια πιπα. Η, ακομη πιο ευφανταστα, βαλε την καλυτερη σου φιλη να του παρει μια. Κλασικο δωρο, ποτε δεν αποτυγχανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαια, αν δεν καπνιζει ισως να ναι ενα προβλημα.

      Διαγραφή
    2. Καλά... ευφυέστατο...
      αφιερώνω
      http://www.youtube.com/watch?v=Xs61fbKO7UM

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου