Τσάι και συμπάθεια



Θα υπάρξει μια μέρα που τα δέντρα θα έχουν δύο τεράστια στρογγυλά μάτια. Τα graffiti θα γίνονται με γκαζόν. Θα παρακολουθούμε σεμινάρια για Οικολογία και Μόδα και θα γίνονται fashion shows αποκλειστικά με δημιουργίες από οικολογικά υλικά. Όχι καλέ, δεν τρελάθηκα… Όλα αυτά είναι DoItEco project.



Κάτσε να στα πω από την αρχή. Η πρόσκληση έλεγε ότι γίνεται “tea bloggers meeting” στο εστιατόριο του King George Hotel… και ήταν καλεσμένη και η αρχοντομουτσουνάρα μου. Βεβαίως. Και εσύ, με ξέρεις. Δεν τα χάνω εγώ κάτι τέτοια.




Βάζω κάτι απλό, σαν και εμένα, μη σκάσω γκράντε και είμαι too much, και να με η καλή σου Τετάρτη απόγευμα με boyfriend jeans και τιγρέ γόβες, τάκα τούκα, τάκα τούκα, στο Σύνταγμα.
-«Παρακαλώ;»
-«Για το DoItEco
- «Στο Tudor Hall, στον 7ο. »
-«Πςςςςςς.»




Ε, και όταν ακούς Hall και King και τσάι, τι καταλαβαίνεις; Ναι, ναι, αυτό ακριβώς. Πολυτελής αίθουσα, ζεστή ατμόσφαιρα, ευγενέστατο προσωπικό, θερμή υποδοχή. Τζάκι αναμμένο, τραπέζια στρωμένα και στολισμένα, με κούπες, τσαγιέρες και εδέσματα που θα συνόδευαν το τσάι μας και θα έκαναν την «όχι δίαιτα-αλλά διατροφή-ορκίστηκα να μην ξαναφάω ζάχαρη-δεν μου χωράει τίποτα πια» να πάει περίπατο.










Λύγισα κορίτσια, λύγισα. Ροζ macarons και αφράτα muffins με σταφίδες, τραγανά σαντουιτσάκια, κρεμούλες, μαρμελάδες και OH MY GOD! spesial edition cup cakes σε δύο εκδοχές , όπως οι νέες γεύσεις της Lipton, φράουλα και βατόμουρο που τα τσάκισα τόσο, ώστε όταν  ξανασυναντηθούμε… θα βγάλουν πόδια και θα τρέχουν να σωθούν.













Οι οικοδέσποινες, δύο κομψά κορίτσια (φαίνεται αγάπη μου ποια τα τρώει τα cup cakes) με λαμπερά μάτια και ζεστό χαμόγελο μας καλωσόρισαν και μας ενημέρωσαν για τις δράσεις του DoitEco project που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου με οικολογικές δραστηριότητες και την οργάνωση του πρώτου Eco Fashion Show της Αθήνας, έβδομη κατά σειρά πρωτεύουσα, μετά το Βανκούβερ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Μόσχα, τη Νέα Υόρκη και τη Κύπρο που θα υιοθετήσει τον θεσμό.










Συμπέρασμα; Αγάπη για το περιβάλλον, καινοτομία στην μόδα, εξαιρετικό τσάι και πολύ πολύ συμπάθεια.



P.S. I love you: Τα γραφικά είναι από την τέλεια ιστοσελίδα του Lipton www.teaparty.gr.



  
Το post δεν είναι διαφημιστικό, ναι τζάμπα τα γράφω.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου