Μικρή μου Ποκαχόντας



Όλα τα ethnic και τα tribal έχουν δώσει φέτος το ραντεβού τους κυρίως πάνω σε μάλλινες ζακέτες, μίνι φούστες και κολάν, για ένα χειμώνα τόσο ενδιαφέρον στιλιστικά, που είναι αδύνατον να σε αφήνει αδιάφορη… και αδιάφθορη.


Ιnnamorata jacket €187,00


Κρατιέσαι, κρατιέσαι, άνθρωπος είσαι… σπας. Αν εκτιμάς το ethnic και το τιμάς δεόντως τους καλοκαιρινούς μήνες με tribal σαλβάρια και δερμάτινα σανδάλια, ήρθε η ώρα για multi culti outfits και μέσα στο καταχείμωνο. Η μόδα θέλει τα ethnic ρούχα φέτος είτε σε διχρωμίες άσπρου και μαύρου, είτε σε πανδαισία χρωμάτων για να συνδυάζονται εύκολα με μονόχρωμα και ήσυχα κομμάτια.






attrattivo μπουφάν €99,90

Τα παλτό και οι ζακέτες με τα αρχαία σύμβολα σε oversized γραμμές φαίνονται πολύ ζεστά για να τα αγνοήσεις αλλά σκέψου επίσης  πόσο πολύ θα σε βολέψουν στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μπορούν να συνδυαστούν με skinny jeans και δερμάτινα flat μποτάκια ή ακόμη και με ψηλοτάκουνα και pencil φούστες τονίζοντας την μέση με μία ζώνη για πιο θηλυκή σιλουέτα.









BSB €79,90

Την μίνι ethnic φούστα την ξέρεις από το καλοκαίρι, μόνο που τώρα τα χρώματά της πήραν πιο σκούρες αποχρώσεις αλλά συνεχίζει να έχει πάνω της περίτεχνα σχέδια και μοτίβα. Μπορεί είναι στολισμένη με πούλιες, γεγονός που την κάνει πιο «καλή», αλλά αν την φορέσεις με opaque καλσόν και oversized πουλόβερ, μονόχρωμο κατά προτίμηση, ρίχνεις λίγο την δύναμή της και μπορείς να την βάλεις και πιο απόγευμα.








H&M κολάν €12,95

Το γυναικείο κοινό έχει ήδη δείξει την αδυναμία του στα κολάν με τα ασπρόμαυρα tribal σύμβολα. Δεν μπορεί να μην το έχεις προσέχει. Κυκλοφορούν φορεμένα με οποιοδήποτε δυνατό συνδυασμό, ακόμη και με all star. Αν έχεις κλείσει τα 22 ούτε να το σκεφτείς αυτό το τελευταίο. Αν πάλι δεν τα έχεις κλείσει, δεν πειράζει, μικρή είσαι ακόμη, θα μάθεις.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.











attrattivo μπουφάν €64,00









attrattivo σαλβάρι €69,90








Bershka €5,99








Bershka €22,99








BSB €79,90

















BSB €169,90
















H&M φούστα €39,95








H&M €49,95








Lynne








Lynne










Mango €17,99










Mango €49,99








Pull&Bear jacket €49,99








Pull&Bear κολάν €9,99















Pull&Bear φούστα €9,99








Tally Weijl €29,95










Toi&moi ζακέτα €59,90










Toi&moi κολάν €35,90























































































































































































Σχόλια