Ζακέτα να πάρεις…

 



…και πώς να μην πάρεις, κι ας φοράς παλτό, γιατί θα το βγάλεις το παλτό, τι, με το παλτό μείνεις, αλλά μια ψύχρα την έχει και κρυώνει η πλατούλα σου, έχει και ρεύμα, άσε και το κυριότερο… είναι μόδα. Πολύ.





Bershka €45,99 


Ναι, ναι, είναι μόδα. Όχι αυτές οι κοντές, οι στενές, που φόραγε η Αλίκη στο «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» «πιο γρήγορα παρακαλώ, πιο γρήγορα» όχι ότι τις φόραγε δηλαδή, έτσι στο είπα για να κάνεις εικόνα… Για τις άλλες λέω, τις μακριές, τις φαρδιές, με την χοντρή πλέξη… τις oversized. Που τις φοράς και νιώθεις μια άνεση, μια θαλπωρή… σαν Κυριακή στο σπίτι σου.





H&M €19,95


Εκτός λοιπόν Κυριακή, σπίτι σου και με πιτζάμες, μπορείς να βάλεις την ζακέτα σου με κολάν ή skinny jeans, ζώνη στη μέση και biker boots.Η ζώνη είναι σημαντική, μην την περάσεις στο  ντούκου. Μπορείς να την συνδυάσεις με καρό φούστα και αρβυλάκια για grunge style. Αν έχεις διάθεση, δοκίμασε και με boyfriend jeans, σκούφο και μυτερές γόβες για casual chic ντύσιμο. Βάλε και από πάνω το παλτό σου, μην το παίζεις ήρωας κάνει κρύο, και είσαι έτοιμη.






Toi&moi €69,00


Σίγουρα μια ζακέτα, κάνει το ντύσιμο casual, αλλά, αν όμως κάνεις την υπέρβαση και  την φορέσεις με ένα «πολύ καλό» ρούχο, όπως ας πούμε, ένα φανελάκι με λαμπιρίζουσες παγιέτες, κάνεις ένα τέλειο mix and match στυλ, που μπορεί να σταθεί σε μια πιο cool κατάσταση τώρα που έρχονται οι γιορτές, όπως σε μια έξοδο με τις φίλες σου για χαλαρό ποτάκι. Μην το φοβηθείς. Θα είναι τέλειο.   




Pull&Bear €19,99



Βγαίνουν και σε πολλά χρώματα και σχέδια. Τι καρό, τι τιγρέ, τι camo (σ.σ. καμουφλάζ). Την προτίμησή μου στο μαύρο την ξέρεις, αλλά αυτή τη φορά θα σε εκπλήξω και θα προτιμήσω  κάτι σε μπορντόβυσσινί ή σε κάτι πιο ανοιχτό, όπως το ροζοσομόν. Έτσι. Για να κάνει αντίθεση με το total black outfit, βρε… Εσύ τι νόμιζες; Αλλάζει ο άνθρωπος;







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.















attrattivo €29,99







attrattivo €69,99







Bershka €17,99







Bershka €25,99
















Bershka €39,99











BSB €69,90











H&M €29,95







H&M €29,95







H&M €34,95









Oysho €45,99 








Sisley















stradivarius €29,95











Toi&moi €59,00 







Toi&moi €65,00










Zara €35,95 







Zara €35,95







Zara €35,95







Zara €49,95





























































































































































































































































































Σχόλια