Μέχρι 30, να τ’ αφήσω;



Έλα που δεν έχεις αγοράσει ακόμα τα δωράκια σου… Και πότε περιμένεις; Τελευταία στιγμή και εσύ, ε; Τι; Δεν ξέρεις τι να πάρεις; Μετά το πολύ επιτυχημένο post της προηγούμενης εβδομάδας με τίτλο «Τι στον π%&!$# να του πάρω;» που έλεγε για αντρικά δώρα, τώρα ήρθε η ώρα να πούμε και για γυναικεία. Και με budget… μικρότερο των τριάντα ευρώ. Αμέ.







Θες να κάνεις ένα δωράκι στην κολλητή σου, σε μια συνάδερφο, σε μία συνεργάτη; Πας μια επίσκεψη και δεν θες να πάρεις πάλι ένα τυπικό κουτί από το ζαχαροπλαστείο; Έχουν κάνει τα κουμάντα τους οι άνθρωποι, δεν περιμένουν από σένα τελευταία στιγμή τους κουραμπιέδες.







Rania's stones €25,00

Και ερχόμαστε στο παρασύνθημαααα! Ένα ωραιότατο δωράκι είναι τα μπιζού. Αν κάνεις παρέα με την λεγάμενη, ξέρεις αν φοράει κολιέ, ή σκουλαρίκια, ή και τα δύο, ή κανένα από αυτά. Ας πούμε, εγώ, δεν φοράω τίποτα στ’ αυτιά, να το ξέρεις. Μόνο λαιμό και χέρια. Λαιμό και χέρια.











Iridizon €16,00
Αν πάλι δεν κάνετε παρέα, πρώτη φορά την συναντάς ή είναι κάτι του στιλ συμπεθεροκουνιάδα που βλέπεστε μόνο τέτοιες άγιες μέρες, να της πάρεις ένα ωραιότατο γούρι για το σπίτι, να της πάει καλά η χρονιά… να ησυχάσεις και εσύ, και όλο σου το σόι.















Oysho νεσεσέρ €19,99
Ένα πολύ πολύ χρήσιμο δώρο είναι το νεσεσέρ (όνομα και πράμα). Ξέρω. Το ‘χω πάρει εγώ στην Άσπα. Εξετρελάθει. Με τις θήκες του, τα φερμουάρ του, τα διαχωριστικά του, μέχρι και θέση για τα άπλυτα (βρακιά) έχει. Σίγουρα για την κατασκευή χρειάστηκε αρχιτεκτονικό σχέδιο. Και τώρα όπου και να πάει… εμένα σκέφτεται όταν φτιάχνει βαλίτσα. Αν θες να είσαι large, μπορείς να το συνδυάσεις με προϊόντα ομορφιάς... ή και όχι.









Bershka πορτοφόλι €14,99

Μετά περνάμε σε δώρα με διακοσμητικό ή χιουμοριστικό ή συλλεκτικό χαρακτήρα, όπως είναι τα πορτοφόλια. Να βάζει μέσα ταυτότητα, εισιτήρια, κινητό… αυτά. Να έχει και η τσάντα λίγο βάρος και δυο πράγματα μέσα, να μη φαίνεται άδεια.
















Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια,
Στέλλα Καραμπακάκη €12,25
Και last but not least… βιβλίο. Από τα καλύτερα δώρα ever. Ειδικά αν μιλάει για άντρες ή για μόδα. Ενδιαφέρον θέμα και το ένα και το άλλο, που αν συνδυαστούν κιόλας… γίνονται ακαταμάχητα. Υπάρχουν και τα coffee table books που συνεχίζουν να είναι ένα πολύ sic δώρο αλλά να ξέρεις ότι και ένα κλασικό μυθιστόρημα αντανακλά το καλό γούστο, και του ανθρώπου που το προσφέρει, και του ανθρώπου που το δέχεται.








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.


















Accessorize €26,90



Apivita αφρόλουτρο €10,10 & bοdy calm €13,20











Apivita κρέμα χεριών €5,00 & lip care €5,50










axel accessories €27,00





















Fashion the whole story, Public €22,41











Iridizon €6,00 το ένα





















Iridizon €16,00










Korres, Body butter €15,50 & Κρέμα χεριών €12,90 










Korres, Showergel €10,30 & Body milk €13,30





















Pull&Bear νεσεσέρ €12,99










Rania's stones €24 (25εκ.)





















Rania's stones €25,00










stradivarius πορτοφόλι €7,95










The little dictionary of Fashion, Public €10,95




































































































































































































































Σχόλια