The big clutch




Τα μεγάλα (όσο πιο μεγάλα, τόσο το καλύτερο) clutches  είναι γεγονός. Ναι, θα τα κρατάς όπως θα κράταγες το αρκουδάκι σου… ή το μαξιλάρι σου. Και φυσικά, θα σε βολέψουν πολύ. Όχι όμως στην περίπτωση που πας για ψώνια και χρειάζεσαι και τα δυο σου χέρια. Έτσι κι αλλιώς, είναι καλύτερα να βγαίνουν από το σπίτι βραδινές… άντε απογευματινές ώρες.


Bershka €24,99



Αν είναι πλακέ, σε στυλ τσάντα, εντάξει. Αν πάλι είναι σε στυλ «νεσεσέρ» καλύτερα να μην φαίνεται άδειο. Ο όγκος του είναι το προτέρημά του. Γι’ αυτό βάλε μπόλικα πράγματα μέσα, ή έστω τα βασικά και καμιά ζακετούλα, για να φαίνεται «μπόλικο» αλλά να είναι και ελαφρύ, και που ξέρεις… αχρείαστη να ‘ναι .








Mango €99,99



Το μαύρο δερμάτινο oversized clutch είναι πολύ βολικό γιατί όπως καταλαβαίνεις πάει με όλα. Μπορείς να κάνεις rock chic total black σύνολα, όπως μαύρο mini φουστάνι σε alpha γραμμή και biker boots. Ή μπορείς να το συνδυάσεις με parka πανωφόρι, pencil φούστα και ψηλοτάκουνα. Με ένα τέτοιο clutch μπορείς να τα κάνεις όλα.








Lynne €49,90


Μεγάλο trend είναι τα oversized clutches με animal print τύπωμα. Ειδικά σε leopard και φίδι. Συνοδεύουν τέλεια boyfriend jeans με σκισίματα, ankle booties και μαύρα δερμάτινα jackets. Κοίτα μη φορέσεις παπούτσια με animal print. Πάει πολύ μετά.









Zara €19,95


Επίσης, ένα μεγάλο clutch με χρώμα, μπορεί να δώσει φως και ένταση σε ένα μονόχρωμο σύνολο. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ έντονο. Ένα παστέλ ροζ  δίνει «γλύκα» και ρομαντικό ύφος, ενώ αν δεν σου αρέσουν τα «ανοιχτά» χρώματα για το χειμώνα, το σκούρο μπλε είναι ιδανικό. Ταιριάζει με total black outfits, αλλά και με όλα τα χειμερινά χρώματα όπως καφέ, μπορντό και γκρι.



Το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι αν νυστάξεις, μπορείς να την πέσεις άνετα για ύπνο… παντού, απλά βάζοντάς το κάτω από το κεφάλι σου.





Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.










Bershka €39,99











BSB €69,90











Burberry €1.095,00














DKNY €99,81











Fullah Sugah €24,90












Pull&Bear €19,99











sradivarius €17,95





















sradivarius €17,95








Zara €49,95











Zara €59,95








































































































































































Σχόλια