Talk dirty to me… nana nana nanana




Όχι πες μου, εσύ που ξέρεις, έχεις δει πιο sexy παπούτσι; Όχι, πες μου. Με δαντέλα ή τούλι να τα στολίζουν, τα νέα «μποτάκια» με πλέγμα (mesh booties) ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη και κατεβάζουν τον αντρικό πληθυσμό… στα πόδια σου.




H&M €49,95



Εμ, από πάντα του το see throw ήταν σεξουάλ, σκέψου τώρα που συνδυάστηκε και με ψηλοτάκουνα τι έχει να γίνει. Ο σωστός τρόπος να συμπεριφερθείς σε ένα τέτοιο ζευγάρι μποτίνια, είναι όπως θα συμπεριφερόσουν και σε οποιοδήποτε  άλλο LBB (little black boots). Τι δηλαδή, επειδή είναι εκεί λίγο hot, να μας καβαλήσουν κιόλας; Όχι αγάπη μου. Φυσικά και μη διανοηθείς να το φορέσεις όταν ο ήλιος είναι ακόμη ψηλά, εκτός αν θες να δώσεις στοχευμένη εντύπωση ότι… δεν κοιμάσαι τώρα πια τα βράδια.







Migato


Και τώρα περνάμε στις οδηγίες χρήσης: Μπορείς να παίξεις στο γήπεδό τους και να τα συνδυάσεις με θηλυκά φορέματα, σε κομψά total black σύνολα, full skirts ή και pencil φούστες για «διακριτικό» sexy. Η μπορείς να κάνεις την έκπληξη και να τα φορέσεις με boyfriend jeans, skinny παντελόνια και t-shirts για να δώσεις πιο casual ύφος (Im sexy and I know it και καλά) ή με leather υφές, όπως δερμάτινα παντελόνια και biker jackets, για  πιο rock attitude εκεί που όλες οι άλλες θα τα φόραγαν με ένα απλό, λιτό μαύρο mini φουστάνι, το οποίο δεν είναι κακή ιδέα, αλλά αν θες και εσύ να φορέσεις τα δαντελένια σου μποτάκια με αυτό τον τρόπο, καλό είναι να δόσεις μεγάλη έμφαση στα αξεσουάρ. Πολλές μικρές αλυσιδίτσες  στο λαιμό ή ένα συγκλονιστικό statement θα εξύψωναν αυτή την εμφάνιση  στις ανώτερες σκάλες του chic (τι είπα πάλι η ρουφιάνα, και εγώ απορώ μη νομίζεις).




Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.



Bershka €39,99













Christian Louboutin €795,00










Fullah Sugah €49,90






























Jimmy Choo €625,00










Migato




















Migato










Migato










Nicholas Kirkwood















Zara €29,95










Zara €49,95










Zara €59,95










Zara €59,95


























































































































































































































































































Σχόλια