See you later… alligator



Θες τσαντούλα, κλασσική, σικάτη, να πηγαίνει με τα καλά σου, αλλά και με τα casual chic σου; Γι’ αυτό έχουμε εδώ το φίλο μας τον κροκόδειλα, για να μας βοηθήσει και να ντύσει την τσάντα σου με την πολυτέλεια που της αξίζει.




axel accessories €74,70 


Μια croco τσάντα σε μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος, όχι απαραίτητα σε μαύρο χρώμα, είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, αν το ντύσιμό σου είναι… επαγγελματικό, κοστούμια, πουκάμισα, pencil φούστες… Κρατιέται επίσης ανετότατα και με πιο casual ντύσιμο, όπως με skinny jeans και μπαλαρίνες (βάλε και ένα statement στο λαιμό για πιο chic). Καμπαρτίνα ή  pie de poule παλτό ολοκληρώνουν τέλεια το outfit.







Chanel

Μετά, εκτός από το μεσαίο/μεγάλο μέγεθος, υπάρχουν να μικρά τσαντάκια, που είναι κυρίως βραδινά. Λέω γι’ αυτά με την αλυσίδα, τύπου chanel, του ώμου. Ταιριάζουν πολύ με κλασσικά φουστάνια, maxi φούστες, γούνινα γιλέκα και κυριλέ καταστάσεις. Φόρεσε μυτερές γόβες, μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά… πάρε και το τσαντί και γίνε η Holly η Golightly. Ναι, τόσο stylish.








Mango €49,99

Ύστερα, έχουμε το clutch, το οποίο έχει πάρει σε όγκο, και μπορεί να φορεθεί ακόμα πιο εύκολα. Βγαίνεις το πρωί από το σπίτι, έχεις φορέσει το παλτουδάκι σου, το στενό παντελόνι σου, τα wedges snickers σου, τα γυαλιά ηλίου σου, κρατάς και το μεγάλο croco clutch σου… θεά. Άλλο, πιο rock: Μαύρη δερμάτινη pencil φούστα, ψηλοτάκουνα ankle booties, leather biker jacket στους ώμους και…  μαύρο croco clutch… θεάρα. Άλλο, πιο casual: Boyfriend jeans, πλεκτό πουλόβερ, slippers, κασκόλ και… το μεγάλο croco clutch σε ότι χρώμα θες… υπερθεάρα.





Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









axel accessories €66,80









axel accessories €73,40


















Bershka €14,99 (πορτοφόλι)







Bershka €19,99







Burberry €άστο καλύτερα
















DKNY €382,84






Folli follie €90,00






Mango €39,99






Mango €49,99












Michael Kors






Pull&Bear €35,99






Victoria Bechham €παίρνεις σπίτι






Zara €59,95






Zara €109,00






Zara €129,00






















































































































































































































































































































Σχόλια