Έλα να στρατολογηθούμε darling



Χαρακτηρίζω άνετα τις αρβύλες μου σαν μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Βέβαια, θα ήταν τίμιο να προσθέσω ότι τις πήρα πρόπερσι και σε περίοδο εκπτώσεων. Επίσης, θα πρέπει να ξέρεις ότι πέρσι δεν τις φόρεσα καθόλου, γιατί ήταν πολύ μόδα οι biker boots τις οποίες και προτίμησα παύλα έλιωσα. Έλα όμως που φέτος, τα αρβυλάκια είναι πάλι μάχιμα… Να δεις, το grunge θα φταίει…





Bershka €79,99



Και κοίτα που έχουν βγει κάτι αρβυλο… μποτάκια, που πάνε λίγο πιο πάνω από την αρχή της γάμπας, με κορδόνια, αλυσίδες και αγκράφες μαζί  που πολύ τα λιγουρεύομαι … Και θα σου πω αμέσως το γιατί.














Dr Martens


Οι κλασσικές αρβύλες, τύπου dr. Marten, καλές χρυσές είναι, φοριούνται με jeans σε ίσια ή σε φαρδιά γραμμή, πάντα το παντελόνι μέσα στην αρβύλα, μη δω κάνα κουλό, και τα κορδόνια λυμένα. Δεν  μου «πάει» όμως καθόλου με skinny jeans. Μου κάνει λίγο χεβιμεταλλάς απ’ τα nineties, βρε παιδί μου. Ενώ τα καινούργια που σου λέω, έχω την εντύπωση πως ταιριάζουν πολύ με στενό παντελόνι ή κολάν, γιατί βοηθάει το γεγονός ότι περνάν κατά πολύ τον αστράγαλο, και αυτό κολακεύει πιο πολύ όσο να πεις. Έχουν και αυτές τις τσαχπινιές, τις αλυσιδίτσες και τα ζωνάκια, που τους δίνουν ένα πιο θηλυκό αέρα.







Mango €109,99




Και ταιριάζουν και πολύ ωραία με φούστες και ρομαντικά φουστάνια. Μπορείς να κάνεις boho στυλ αν φορέσεις ένα μακρύ και φαρδύ floral φόρεμα, με oversized ζακέτα και φουλάρι στο λαιμό. Ή αν προτιμάς το  grunge που είναι «η τάση της σεζόν», μπορείς να σετάρεις καρό mini φούστα, με tank top και leather jacket.







Zara €59,95


Γενικά, οι αρβύλες βολεύουν πολύ τώρα το φθινόπωρο, γιατί φοριούνται … πριν τις μπότες, που είναι για χειμώνα. Όχι ότι οι αρβύλίτσες δεν φοριούνται τον χειμώνα, αλλά… να, οι μπότες δεν φοριούνται το φθινόπωρο, κατάλαβες; Και ειδικά με τέτοια θερμοκρασία που έχουμε εδώ εμείς στην εύκρατη ζώνη. Επίσης τα αρβυλάκια, μπορούν να πάρουν την θέση της γαλότσας και να παίξουν τον ρόλο της με μεγάλη επιτυχία όταν ανοίξουν οι ουρανοί και ξεκινήσουν  τα καρεκλοπόδαρα.




Τελικά o ντόκτορ Κλάους Μάρτενς... πολύ μπροστά!





Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.







attrattivo €79,90








Bershka €39,99







Bershka €49,99









Bershka €49,99















Bershka €69,99 










Bozikis €29,99







Bozikis €29,99







Diesel €245,00














Fullah Sugah €52,90























Pull&Bear €45,99







Stone Heaven, Nak  €179,00







stradivarius €49,95









stradivarius €59,95









Tally Weijl €29,95







Tally Weijl €29,95







Zara €59,95


























































ω





























































































































































































































Σχόλια