Ζώνη Cola παρακαλώ



Βγαίνουν κατά καιρούς κάτι ζώνες που μου παίρνουν το μυαλό. Θυμάσαι την μεγάλη, φαρδιά ζώνη που γύρναγε γύρω γύρω τη μέση δυο τρεις φορές και δενόταν μπροστά; Που την είχαμε όλες μα όλες και την φοράγαμε με τις πρώτες ψηλόμεσες φούστες, σε όποιο γάμο και αν πηγαίναμε; Ε, θυμάσαι; Τώρα έχει γίνει ο ίδιος χαμός με μία ζώνη, μαύρη στο χρώμα, που στο μπροστά μέρος έχει μία χρυσή μεταλλική πλάκα. Αποκλείεται να μην την έχει πάρει το μάτι σου, αποκλείεται. Είναι που δεν έχεις πάει σε γάμο πρόσφατα.



H&M €14,95


Όχι, αυτή η ζώνη δεν φοριέται με jeans. Είναι για πιο glamour καταστάσεις. Φοριέται με ολόσωμες φόρμες, maxi φούστες και γενικά μονόχρωμα σύνολα. Θέλει τα ψηλοτάκουνά της, τις γόβες της, τα ankle boots της, τα clutches της και τέτοιες γκλαμουριές γενικώς.












Mango €29,99


Υπάρχουν όμως άλλες ζώνες που μπορείς να τις εντάξεις μια χαρά στο καθημερινό σου ντύσιμο. Ένα leopard ζωνάκι ας πούμε, μπορεί να φορεθεί με μαύρο skinny παντελόνι, denim πουκάμισο και flat παπούτσια για να δώσει μια νότα chic στο casual outfit. Ή μπορεί να στολίσει ένα μαύρο midi φόρεμα και να συνδυαστεί με μία κόκκινη τσάντα. Πάει επίσης πολύ και με μπορντό, έχε υπόψη σου.








Mango €17,99


Σε αντίθεση με το leopard, ένα ζωνάκι με τρουκς δίνει στο outfit rock χαρακτήρα. Μπορεί να φορεθεί πάνω από γούνινα γιλέκα, συνδυασμένα με leather κολάν και booties ή biker boots. Ή με skinny jeans και καρό πουκάμισο αν θες να πετύχεις το hot trend της σεζόν, το grunge look.










Bershka €5,99

Αν πάλι σου αρέσουν τα πιο minimal και κλασικά πράγματα, μία απλή, απλούστατη δερμάτινη ζώνη μπορεί να ανανεώσει το παλτό σου ή ακόμα και την oversized ζακέτα σου, που μπορείς να την βάλεις σαν πανωφόρι, φορώντας από μέσα ένα ζιβάγκο ή ένα πουκάμισο.









BSB €35,00


Οι φαρδιές, ασύμμετρες ζώνες των eighties, προβλέπεται να κάνουν γερό comeback, γι’ αυτό το νου σου. Δεν πετάμε τίποτα σε αξεσουάρ, και επεκτεινόμαστε και σε διπλανές ντουλάπες, μαμάς, θείας και αδελφής, που δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι και από «άμυνα ζώνης»… περάσουμε στην επίθεση. Επίθεσηηηηηηηηηηηηηηηη….








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









Accessorize €14,90






axel accessories €13,92













Bershka €5,99









BSB €19,00

















Diesel €80,00









DKNY €123,11









Fullah Sugah €11,90









Fullah Sugah €14,90 









H&M €7,95















Isabel Marant for H&M €39,95





















Mango €17,99











Mango €19,99











Mango €19,99

















Pepe Jeans











Pull&Bear €5,99











stradivarius €3,95














Toi&moi €24,90








Toi&moi €39,90








Zara €15,95








Zara €25,95
























































































































































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Η αλήθεια είναι οτι ό, τι και αν επιλέξεις να φορέσεις, μιά ζώνη μπορεί να το κάνει αλλιώς .... Απο πολύ ωραίο έως πολύ χάλια ... εχω δεί ...διάφορα ... είναι που πάω και σε γάμους ...
    Παντως μια άλλη καλή ιδέα , όταν το φόρεμα το επιτρέπει , είναι να αλλάζεις το μήκος του. Πολλες φορές ένα μίντι που φοράς με μαντό σε εκδήλωση (αντε και γάμο ) γίνεται μίνι - βάζοντας μια ζώνη - και με ένα biker jacket είσαι έτοιμη για .... club!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου