Του Αιγαίου τα blue



Το σκούρο το μπλε, αυτό που είναι δύο τσικ από το μαύρο, θα είναι πολύ στα πάνω του φέτος. Όχι, δεν θέλουμε να θυμίζει ούτε σχολική ποδιά, ούτε τον «ναύκληρο του Ειρηνικού». Το ζητούμενο είναι να δείχνει chic μέσα στην απλότητά του, αφού θέλει λιτές φόρμες και μινιμαλισμό, χωρίς πολλές τζιριτζάτζουλες.



Zara €35,95



Δεν είναι ότι αντικαθιστά το μαύρο… Το καλύτερο προτέρημα του είναι ότι συνδυάζεται τέλεια μαζί του. Φούστα το ένα; Μπλούζα το άλλο. Και να σκεφτείς ότι αυτός ο καταπληκτικός χρωματικός συνδυασμός, παλιά ήταν «απαγορευμένος».










H&M €69,95


Αυτό όμως που με τρέλανε σε σκούρο μπλε, είναι το παλτό. Σε oversized ή στενή γραμμή, σε κλασσικό πατρόν ή σε σπορ parka, με ξάφνιασε ευχάριστα. Ε, λοιπόν το παραδέχομαι. Από μόνη μου, δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ να δοκιμάσω ένα πανωφόρι σε τέτοιο χρώμα. Μέχρι που το είδα σε περιοδικό… και από τότε… στοίχειωσε τα όνειρά μου.










Zara €99,95

Θα μου πεις “too classic”. Αλλά οι γκαρνταρόμπες «χτίζονται» με κλασσικά κομμάτια σε κλασσικά χρώματα. Εξάλλου, στο χέρι σου είναι να μην αφήσεις το “too classic” να γίνει και “too boring”. Το μυστικό είναι να το συνδυάσεις με πολύ μοδάτα κομμάτια. Ένα μπλε σκούρο top μπορείς να το φορέσεις με δερμάτινη full skirt, ή με καρό skinny παντελόνι. Μπορείς να δώσεις στο κλασσικό μπλε παλτό πιο casual χαρακτήρα φορώντας το με αρβυλάκια ή biker boots. Ένα μπλε κλασσικό φόρεμα, μπορεί να πάρει rock χαρακτήρα αν το φορέσεις με σέξι ψηλοτάκουνα ankle booties και τσάντα με τρουκς.







Paranoia
Φυσικά και αυτό το μπλε… είναι πολύ επαγγελματικό. Σε ρούχα «γραφείου» γράφει καταπληκτικά και μπορείς να εκμεταλλευτείς για να πετύχεις ανδρόγυνο look, με κλασσικό παντελόνι κοστουμιού σε αυτή την απόχρωση συνδυασμένο με μαύρο πουκάμισο, σακάκι και blucher shoes (αντρικά, δετά παπούτσια, στην Ελλάδα τα φοράνε μόνο ο Γαβαλάς, οι γυναίκες, και οι άντρες την μέρα του γάμου τους).









Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.






attrattivo €99,90









Bershka €22,99 






Bershka €25,99






BSB €94,90






BSB €149,90















H&M €9,95






H&M €29,95












Lora and Elen






Mango €24,99





Mango €59,99






Mango €49,99














Pepe Jeans






Pull&Bear €79,99






Sisley






Toi&moi €49,00 






Toi&moi €79,00






Toi&moi €119,00












Zara €49,95






Ολόσωμη φόρμα Zara €59,95
























































































































































































































Σχόλια