Στενές - φαρδιές… όλες καλές



Και αναφέρομαι στις φούστες και πιο συγκεκριμένα στις pencil και στις full. Δύο είδη φούστας, πολύ θηλυκά και πολύ κλασσικά. Και πολύ της μοδός. Μπροστά τους το mini χαρακτηρίζεται πρόστυχο. Παρόλα αυτά, τα παραπανίσια εκατοστά δεν είναι αντιστρόφως ανάλογα με το sexy, ίσα – ίσα η ιστορία και οι εμπειρίες μας λένε το αντίθετο…





Raxevsky €60,00

Τι θα διαλέξεις να φορέσεις; Αν είσαι κορμάρα με ποδάρες, και τις δυο άνετα. Αν έχεις ψωμάκια, γλουτούς, μπουτάκια, να προτιμήσεις την full skirt που καλύπτει διακριτικά τις επίμαχες περιοχές και τονίζει την μέση. Αν από γλουτούς έχουμε σμιλευμένους και θες να τους δείξεις αλλά έχεις κοιλίτσα, τότε να βρεις μια pencil όχι ιδιαίτερα ψηλόμεση και να τη φορέσεις με φαρδύ τοπ (το τοπ μέσα από τη φούστα). Αν δεν είσαι ιδιαιτέρως υπερήφανη για τις γάμπούλες ή τους αστραγάλους σου, η pencil θα σου τονίζει το θεματάκι, αλλά φέτος υπάρχει πολύ stylish λύση: οι ψηλοτάκουνες under knee μπότες που καλύπτουν όλο το πόδι… και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άνθρωπος που θα σου ζητήσει να τις βγάλεις… δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ… αν όχι, ρώτα τον πρώτο άνδρα που βρεις. Εκτός του πατέρα σου.







attrattivo 76,90

Πώς θα τις φορέσεις; Την full skirt προτείνω να την φοράς με γόβες ή ankle booties. Τώρα αν θες κάτι πιο casual, μπορείς να την συνοδεύσεις και με μπαλαρίνες. Για από πάνω, μπορείς να βάλεις crop top, πουκάμισο, μέχρι και denim shirt. Για την  pencil τώρα, μπορείς να δώσεις λίγο όγκο στο πάνω μέρος με φούτερ και bomber jackets, και όσο για παπούτσια, εκτός από γόβες, ankle booties και μπαλαρίνες που ταιριάζουν σίγουρα, μπορείς να βάλεις wedges snickers ή ακόμη και  biker boots, ειδικά αν η φούστα έχει εφέ δέρματος και τελειώνει πάνω στο γόνατο.






H&M €19,95

Οι μονόχρωμες φούστες και ειδικά οι μαύρες,  βοηθάν πάρα πολύ στο να συνδυαστούν με όλα τα ρούχα, αλλά και αυτές με τα floral σχέδια, μπορούν να φορεθούν άνετα με μονόχρωμα tops. Κι αν με ρωτάς εμένα πιο στυλ θα έκανα, θα σου έλεγα full skirt κάτω από το γόνατο,  με στενό μπλουζάκι και μπαλαρίνες. Όλα μαύρα. A la Audrey Hepburn.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.

Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.




attrattivo 54,90












axel accessories €29,28








axel accessories €49,60 



















Bershka €14,99








Bershka €22,99 








BSB €59,90








Burberry €1.195,00








Burberry €425,00








DKNY €370,43








Fullah sugah €22,90



















Gucci €650,00








Gucci €750,00







H&M €19,95








H&M €39,95 








H&M €39,95







H&M €59,95







Mango €29,99








Mango €29,99








Mango €39,99












stradivarius €12,95






Toi&moi €44,90







Toi&moi €69,00








Zara €35,95








Zara €49,95 








Zara €49,95








Zara €49,95








Zara €49,95








































































































































































































































v






































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου