Όταν το πουά ερωτεύτηκε… είδε και αστράκια




Φέτος το πουά ή αγγλιστί polka dots, έκανε face lift στο γνωστό οίκο Burberry με αποτέλεσμα οι κουκκίδες να γίνουν καρδούλες και να ξεκινήσει ένα νέο trend στον κόσμο των πουά. Αα, να μη ξεχάσω… όταν φτάσεις στη φωτό με το Burberry παλτό, να έχεις πάρει ήδη υπογλώσσιο… γιατί δεν σε βλέπω καλά…


Sisley



Το πουά είναι συνώνυμο της φινέτσας, του κλασσικού και του ladylike. Αυτό σημαίνει  ότι και για casual να το φορέσεις, καλό είναι να το συνδυάσεις με άλλα «κλασσικά» ρούχα. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Θες να βάλεις το πουά πουκάμισο και να βγεις το πρωί να κάνεις τις δουλειές σου; Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή και flat παπούτσια που μπορεί να είναι slippers ή oxford shoes (oxford είναι τα παπούτσια που είναι με κορδόνια και θυμίζουν αντρικά γαμπριάτικα).







Bershka €12,99


Πολλοί πήραν αέρα με την επιτυχία της Burberry και είπαν να βάλουν και τα αστεράκια στο παιχνίδι. Τα αστεράκια κάνουν το πουά πιο σπορ, η αλήθεια είναι. Και έτσι και εσύ έχεις περισσότερες δυνατότητες να το συνδυάσεις, αφού μπορείς να το φορέσεις και με πιο «μοντέρνα» ρούχα, όπως boyfriend jeans , snickers και  biker boots.











Zara €35,95




Το κλασσικό πουά τώρα, όπως όλοι το ξέρουμε, με τις κουκκιδίτσες του τις στρογγυλές,  είναι ο ορισμός του ladylike. Αυτό σημαίνει full skirt (φούστα όχι κοντή, όχι στενή, όχι χαμηλόμεση αλλά η κλασσική φούστα κάτω από γόνατο, ναι Μπέτη για σένα το γράφω), μυτερές γόβες και καπιτονέ τσαντάκι. Μπορείς να το αλαφρώσεις ένα τσικ αντικαθιστώντας τις κλασσικές γόβες με ankle booties, αλλά μέχρι εκεί.







attrattivo €46,90



…και μετά ήρθε το grunge. Αν σου αρέσει το grunge style, ένα κλασσικό πουά ρομαντικό φόρεμα μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, αφού μπορείς να το ταιριάξεις με μια oversized ζακέτα, κάλτσες πάνω από το γόνατο και αρβυλάκια. Για το συγκεκριμένο στυλ, καλό θα ήταν να είσαι κάτω των σαράντα. Ή να μικροδείχνεις.











Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.








attrattivo €49,90












Bershka €12,99



















Burberry €1.495,00












Burberry €9.000,00












Innamorata €92,00












Lynne €69,90












Pull&Bear €35,99









Sisley























stradivarius €12,95












Toi&moi €59,90












Zara €12,99












Zara €29,95












Zara €29,95












Zara €35,95















































































































































































Σχόλια