Το καλό του το πουλόβερ



Πες μου, υπάρχει καλύτερο πράγμα από έναν άντρα που φοράει t-shirt; Ή, υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν άντρα που κρυώνει; Όχι πες μου, υπάρχει; Άμα κρυώνει ο άντρας, να τα χέσω και τα t-shirt του και όλα. Φόρα εκεί ένα πουλοβερακί  να ζεσταθείς βρε παιδάκι μου που κάνει και ψόφο.





Bershka €29,99






Φίλοι αναγνώστες του blog,θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε
άλλη μια φορά για την συμπαράσταση και τα like, έχουμε σήμερις ένα post για εσάς. Καιρό είχαμε άλλωστε να βάλουμε «αντρικό θέμα». Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα του.










Diesel €130,00

Ένα καλό πουλόβερ χρειάζεται. Μα μία Αράχοβα να πας, ένα παλιόκαιρο να κάνει, ένα χιόνι να ρίξει τώρα στις γιορτές, πάει τα έβγαλε τα λεφτά του. Αν είσαι hot τύπος, που τέτοιος είσαι είμαι σίγουρη, μπορείς να βάλεις από μέσα ένα τισερτάκι, και άμα ζεσταθείς, τσουπ το πετάς το πουλόβερ. Αυτό μπορεί να συμβεί, λέμε τώρα,  σε περιπτώση που θες να βγεις  να πιείς ένα καφέ, λες «α ωραία, να βάλω το πουλοβεράκι μου» και πέφτεις πάνω στην παλιοπαρέα και οι καφέδες γίνονται μπύρες και οι μπύρες σφηνάκια, βρέθηκαν και κάτι γκομενάκια δίπλα, τσάμπα οι τρικέφαλοι; Και τσουουουουπ…





H&M  €79,95

Τώρα αν το στυλ σου είναι άλλο, πιο μετρημένο, αλλά παρ’ όλα αυτά εσύ συνεχίζεις να είσαι hot, είσαι-είσαι δεν θέλω ηττοπάθειες, (δεν ξέρω εγώ τους αναγνώστες μου;) διαλέγεις ένα πιο λεπτό πουλοβεράκι και το φοράς με το πουκαμισάκι σου. Από μέσα το πουκάμισο, από πάνω το πουλόβερ. Το αντίστροφο δεν υπάρχει. Κλασικό ντύσιμο, μη το βλέπεις ψιλοφλωρέ, δοκίμασέ το με πουκάμισο σε έντονο χρώμα για να βγει πιο μοντέρνο το αποτέλεσμα.




H&M  €19,95


Συνδύασε το πλεκτό σου με blue jeans και chinos παντελόνια, all star snickers, καστόρινα δετά και μποτάκια γενικώς. Μη βάλεις ποτέ πουλόβερ με φόρμα Ή πουλόβερ με blue jeans και αθλητικό runner.Ποτέ.








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.

















Bershka €29,99








Bershka €29,99








Bershka €49,99








Burberry (έλα, ούτε μια πλάκα δεν σηκώνεις πια)














H&M  €39,95











Pull&Bear €22,99
















Pull&Bear €35,99








Ralph Lauren







Zara €35,95






Zara €35,95




Zara €49,95

























































































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου