Μία φόρμα… κυριλέ




Έχεις ακούσει σίγουρα και εσύ ιστορίες των ‘00s για κορίτσια που βγήκαν με φόρμα και τακούνια και υπέστησαν το κράξιμο και την κατακραυγή του κοινωνικού τους περίγυρου και κυρίως των "trendy" φίλων τους . Και αυτό γιατί, τότε, στην δεκαετία του 2000 – 2010, αυτός ο συνδυασμός θεωρούνταν τουλάχιστον «κακόγουστος».




Bershka €24,99

Τώρα όμως, καμιά δεκαριά χρόνια μετά, η μόδα κάνει την μεγάλη ανατροπή. Πάντα της άρεσαν οι ανατροπές της μόδας. Θα ξεχάσω εγώ το shock που έπαθα όταν φορέθηκε το κόκκινο και το φούξια μαζί, στο ίδιο outfit; Και σου λέει τώρα, αφού hot trend είναι τα αθλητικά παπούτσια με «καλό» ντύσιμο, γιατί παρακαλώ να μην το πάμε ένα βήμα παρακάτω και να γίνει hot trend τα καλά παπούτσια με αθλητικό ντύσιμο; Ε; Γιατί;









Bodytalk €47,00

Και έτσι λοιπόν, όλες οι fashionistas του εξωτερικού που σέβονται έστω και λίγο τον εαυτό τους, φοράνε τις αθλητικές τους φόρμες με πουκάμισα, statement necklaces, γούνινα jackets και κυρίως με ψηλοτάκουνα.
Και λέω τώρα εγώ μέσα μου «βρε λες;». Και σκέφτομαι μήπως το πάω λάου-λάου, και ξεκινήσω να φοράω το trend με snickers και leather jacket για αρχή… πριν πέσω στα σκληρά. Επίσης, μια καλή εναλλακτική είναι το παλτό και κυρίως το oversized. Ή φουτεράκια με πουκάμισο από μέσα (ω παναγία μου, έτσι ντυνόμουν στην Τρίτη Δημοτικού).





H&M €24,95
Και αφού περάσω την φάση της προσαρμογής, να το τολμήσω και με γόβα, έτσι, να ‘χουμε να λέμε δέκα χρόνια μετά. Το «μυστικό» της όλης υπόθεσης, είναι στη φόρμα, που πρέπει να είναι με λάστιχο στα μπατζάκια, ή να στενεύει κάτω. Ιδανικά θα πρέπει να είναι μονόχρωμη, χωρίς στάμπες, σε κλασσικά χρώματα φόρμας όπως γκρι μελανζέ ή μαύρο. Οι φόρμες με ρίγα στο πλάι είναι super για αυτό το σκοπό.




Τα μεγάλα clutches, τα σκουφιά και τα μεγάλα μαντίλια στο λαιμό είναι τα τέλεια αξεσουάρ αν θες να πετύχεις αυτό το outfit. Τι λες φιλενάδα; Θα το τολμήσουμε;







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









attrattivo €39,90










attrattivo €42,90







attrattivo €49,90







Bershka €12,99
















Bershka €15,99







Bershka €17,99







Bershka €22,99














Bodytalk €43,00














BSB €49,90 







BSB €49,90














Lynne €39,90







Mango €29,99 













Oysho €22,99







Oysho €22,99







Pull&Bear €12,99







Pull&Bear €15,99







Regalinas €35,00







Regalinas €49,00







Shana €15,99







stradivarius €22,95







stradivarius €22,95







Tally Weijl €19,95







Zara €19,95







Zara €19,95

































































































































































































































































































Σχόλια

  1. Δεν είμαι φαν της φόρμας γενικά αλλά όταν το συνδυάζει κάποια κοπέλα με μποτάκια μου αρέσει πολύ!!! :) Εγώ πάντως παραμένω κλασσική και τη βάζω με σταράκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου