Κάλτσε φρόνημα




Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μπω σε ένα μαγαζί, να δω τυχαία ένα ζευγάρι κάλτσες, να πω «ααα, τι ωραίο/γλυκούλι/αστείο» και να το πάρω. Για ν’ αγοράσω εγώ κάλτσες, έπρεπε να παλεύω κάνα δεκαήμερο να βρω το ζευγάρι που είναι άρτιο, με σωστά λάστιχα και στην αρχική του απόχρωση… και να μην κερδίζω. Τελικά, να σκεφτώ ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχω δύο καθωσπρέπει κάλτσες  να βάλω, και να σηκωθώ εξεπιτούτου να πάω να πάρω. Μόνο τότε.





H&M €7,95



Και με τα καλσόν… τα ίδια και χειρότερα. Πέρυσι, που είχα αποκτήσει εξωτικό μαύρισμα που άντεξε στον χρόνο, απαξιούσα να τα χρησιμοποιήσω και έβγαινα έξω σαν την Αγγλίδα στο αγιάζι, στο πιο bronze. Ούτε οπάκ δεν καταδέχτηκα. Ντιπ ξεκάλτσωτη.









Oysho €3,99

Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το μαύρισμα δεν συντηρήθηκε σωστά και η μόδα του floral και του animal print έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και στα καλσόν. Επίσης, οι ώρες που βρίσκομαι σπίτι έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι πιο πολλά ρούχα για home wear παρά για business wear. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μαύρες, σοβαρές αλλά πλέον βαρετές κάλτσες να μένουν στα αζήτητα. Αντί αυτών, τις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων  να καταλαμβάνουν οι κάλτσες που μου φτιάχνουν την διάθεση, είναι ζεστές και ταιριάζουν με τις παντόφλες μου.





H&M €7,95

Φέτος, το καλσόν «της θείας σε μνημόσυνο» ξέρεις, το μαύρο που δεν είναι οπάκ αλλά λίγο πιο light, επιστρέφει, ένεκα το grunge βλέπεις. Μπορεί να φορεθεί με σορτσάκι, καρό πουκάμισο και μποτάκια για να πετύχεις το στυλ. Το ίδιο σε πουά, το οποίο πέρσι είχε εξαντληθεί πριν το τέλος Δεκέμβρη από γνωστή αλυσίδα καλτσοειδών, είναι για πιο ladylike outfits, μυτερές γόβες, full skirts και μεσάτο παλτό.








Calzedonia €11,60




Τα καλσόν με τα έντονα prints, καλό είναι να συνδυάζονται με μονόχρωμα σύνολα για να γίνονται οι πρωταγωνιστές του outfit. Ένα ωραίο «κόλπο» είναι να τα φοράς μέσα από το ripped jeans σου, με απλά t-shirts και flat μποτάκια για casual εμφανίσεις. Εκτός και αν αντέχεις στο κρύο. Και έχει κρατήσει και το μαύρισμα.










Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.



Bershka €4,99 (σετ των 2 ζευγ.)











Bershka €5,99











Bershka €5,99











Bershka €7,99




















Bershka €7,99 











Calzedonia €11,60











Calzedonia €11,60











Calzedonia €11,60











Calzedonia €17,40










H&M €7,95











H&M €7,95



















Mango €12,99











Oysho €3,99











Oysho €3,99











Oysho €4,99 











Oysho €9,99











Oysho €9,99











Oysho, Hello Kitty €4,99











Pull&Bear €2,99











Pull&Bear €2,99











Pull&Bear €5,99











Pull&Bear €7,99











Pull&Bear €7,99











stradivarius €7,95



































































































































































































































































Σχόλια