Ο γιος του Denim




Denim. Ίσως το πιο διάσημο ύφασμα παγκοσμίως. Έκανε το μπλε τόσο κλασσικό, ώστε ποζάρει άνετα δίπλα στο μαύρο, στη λίστα με τα πιο αγαπημένα και πολυφορεμένα χρώματα. Και φέτος, το τρίτο του παιδί -πρώτο είναι το jean παντελόνι και δεύτερο το denim jacket- έχει εκτοπίσει το λευκό πουκάμισο από τα outfit του φθινοπώρου. Για τέτοιο σουξέ μιλάμε…




Bershka €19,99

Θα μου πεις το λευκό είναι θρύλος, δεν τελειώνει έτσι εύκολα. Και έχεις δίκιο. Γιατί δεν μιλάμε για οριστική αντικατάσταση. Μια σκάντζα έγινε, για να μη βαριόμαστε. Το denim πουκάμισο ξεπερνάει (αλλά δεν ξεχνάει)  τον παλιό casual χαρακτήρα του, κλείνει όλα του τα κουμπιά μέχρι πάνω, φοράει statement necklace και γίνεται chic.









Zara €49,95  
Το λες και κομμάτι μπαλαντέρ, αφού κολλάει με όλα τα ρούχα και χρωματικά και στιλιστικά. Αν είσαι πρωτάρα στο θέμα «denim πουκάμισο» και δεν ξέρεις πώς θα το συνδυάσεις, απέφυγε τα πολύ ξεβαμμένα ή τα πολύ σκούρα και προτίμησε ένα στο κλασσικό μπλε του denim.  Φόρεσέ το με μαύρη pencil φούστα και μποτάκια. Ή με full skirt και γόβες. Ο συνδυασμός του με φούστα και ψηλοτάκουνα το κάνουν πιο girly και καθώς πρέπει.



Mango €39,99

Αν θες κάτι πιο rock, μπορείς να το φορέσεις με μαύρο ή/και δερμάτινο παντελόνι και biker boots. Μπορείς ακόμη να το φορέσεις σαν ελαφρύ πανωφόρι τώρα που δεν έχουν πιάσει τα μεγάλα κρύα, ενώ αργότερα μπορείς να το φορέσεις μέσα από φούτερ, το άλλο hot trend του χειμώνα.







Tally Weijl €25,95 







Μην το φορέσεις ποτέ πάνω από κολάν, μέσα από denim jacket ή με ανοιχτό, βαθύ ντεκολτέ, εκτός πια κι αν θεωρείς chic την Kim την Kardashian.









Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.








Bershka €22,99










Bershka €25,99









BSB €49,90









BSB €59,90 


















BSB €59,90









Burberry €250,00









Diesel €150,00 









H&M €24,95









H&M €24,95















H&M €29,95









Mango €29,99 









Mango €29,99 











Pull&Bear €19,99









Pull&Bear €22,99 









Pull&Bear €25,99









stradivarius €19,95









Tally Weijl €29,95









Toi&moi €59,00









Toi&moi €79,00









Zara €35,95








Προσθήκη 

























































































































































































Προσθήκη λεζάντας
































































Σχόλια