Η καλή η bomber… από το jacket φαίνεται




Και εκεί που λέω, εντάξει μωρέ, έχω ένα τζιν μπουφάν, ένα δερμάτινο και δύο παλτό και την έβγαλα την σεζόν… έρχεται το bomber jacket και παρενοχλεί την ήσυχη γκαρνταρόμπα μου. Τι είναι bomber jacket; Θα σου αμέσως. Είναι ένα ελαφρύ μπουφανάκι με άνετη φόρμα, φαρδιά μανίκια και καθόλου πέτα. Θυμίζει πολύ nineties και ναι, είναι λίγο oversized. Αυτή τη σεζόν είναι πολύ στα πάνω του και πιστεύω ότι θα συνεχίσει για πολύ καιρό αυτό το βιολί.


Bershka €14,99



Το νέο jacket… από τα παλιά, παίρνει πολύ σοβαρά τις κύριες τάσεις του φθινοπώρου που είναι το floral, το grunge style και το sporty chic, και έτσι εκτός από μονόχρωμο θα το βρεις  και σε κλαρωτή βέρζιον με λουλουδάκια, σε καρό βέρζιον με κόκκινο ταρτάν τύπωμα ή σε baseball στυλ βέρζιον με άσπρα μανίκια.






Mango €34,99


…και το φοράς με όλα. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες και εσύ, αλλά φέτος δεν υπάρχουν σακάκια. Έτσι λοιπόν  το bomber παίρνει τη θέση τους και δίνει μια πνοή ανανέωσης στο casual, στο office αλλά και στο chic look. Δες το σαν ρούχο – πολυεργαλείο που χρησιμεύει σε ότι στυλ και να θες να δώσεις στην εμφάνισή σου. Αν το φορέσεις με skinny jeans και biker boots, έχεις ένα καθημερινό casual ντύσιμο. Αν το φορέσεις με pencil φούστα και γόβες, έχεις το πιο in fashion outfit για το γραφείο. Αν πάλι το φορέσεις με mini και ψηλά ankle boots το bomber παίρνει βραδινό ύφος και σε πάει και για ένα ποτάκι αν έχεις όρεξη.




Pull&Bear €39,99 


Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην το υπερεκτιμήσεις και πιστέψεις ότι θα σε βγάλει και στα δύσκολα κρύα του χειμώνα. Όχι, δεν θα σε βγάλει, στο λέω να μη με μπινελικώνεις μετά. Το bomber είναι σχετικά «αλαφρύ» και ιδανικό για γλυκό καιρό.  Αλλά όπως ξέρεις ήδη… δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ, άντε λίγο τον Γενάρη, λίγο τον Φλεβάρη και λίγο τον Μάρτη… Και τις αλκυονίδες που έχει καλό καιρό; Πού τις βάζεις τις αλκυονίδες που έχει καλό καιρό;








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.






attrattivo €79,90








Bershka €14,99








Bershka €14,99








Bershka €22,99








BSB €59,90








DKNY €915,27








H&M €29,95






Mango €39,99








Mango €49,99













Mango €49,99








Mango €49,99








Mango €59,99








Minkpink for Favela €107,00








Pull&Bear €15,99








Pull&Bear €17,99








Pull&Bear €19,99








Pull&Bear €19,99
















Pull&Bear €39,99








Pull&Bear €39,99








Pull&Bear €39,99








Tally Weijl €39,95








Zara €39,95








Zara €49,95






































































































































































































































































































































Σχόλια