Θα πέσει παντόφλα



Αν με ρωτήσεις τι αγαπώ πιο πολύ όταν μπαίνει η σεζόν «φθινόπωρο-χειμώνας» δεν είναι ούτε η βροχή, γιατί μου φριζάρει το μαλλί, δεν είναι ούτε το χιόνι, γιατί είμαι κρυουλιάρα, δεν είναι ούτε το αναμμένο τζάκι, γιατί δεν έχω. Αυτό που λατρεύω πραγματικά είναι να φοράω τις γούνινες, χνουδάτες, μαλακές και χουχουλιάρικες παντόφλες μου.


accessorize €18,90


Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, εμείς πάντως μέσα στο σπίτι μας δεν φοράμε παπούτσια. Είμαστε πολύ σιχασιάρες. Ξέρεις τι βρωμιές πατάμε κάθε μέρα στους δρόμους; Και για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν φοράμε παντόφλες έξω από το σπίτι, τύπου μου τελείωσε ο καφές πάω να πάρω, αν και έχω σκεφτεί πολλές φορές που έπρεπε να ξυπνήσω στις 5 το πρωί, να φύγω έτσι όπως είμαι…






Oysho €9,99


Οι παντόφλες είναι το σύμβολο της θαλπωρής, συνώνυμο του ζεστού σπιτικού φαγητού, του αχνιστού καφέ στη βεράντα πρωί Κυριακής με πιτζάμες και παλτό στους ώμους, της  βραδιάς  dvd με ποπ-κορν και οι δυο μας στον καναπέ με κουβερτούλα… ξέρεις τώρα, αγάπη και proderm… συν λίγο κρύο.






Yamamay

Αν είσαι σοβαρός άνθρωπος, όπως εγώ ας πούμε, θα βολευτείς πολύ με τα μποτάκια –παντόφλες, που μοιάζουν με αυτά που φοράμε έξω και έτσι όταν θα σου χτυπήσει ο γείτονας για να σου φτιάξει το ποτιστικό δεν θα πάρει χαμπάρι ότι είσαι négligent.




Oysho €22,99

Αν πάλι είσαι άνθρωπος με χιούμορ, και θες να σε περιτριγυρίζουν όμορφα, γλυκούλικα, χαρούμενα πράγματα, οι παντόφλες-ζωάκια είναι ο τύπος σου. Με ουρές, αυτιά και μουσούδια από λούτρινα αρκουδάκια, δείχνουν στον γείτονα ότι ίσως ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια είναι το «αγαπάω σαν παιδί, αγαπάω».







Paul Frank

Δύο πράγματα θα σου πω να προσέξεις. Στις παντόφλες όχι στον γείτονα. Πρώτον, να έχουν πλαστικό πάτο, γιατί αν είναι όλο ύφασμα θα περνάει το κρύο. Άσε που θα βραχούν αν  πατήσεις νερά, που θα πατήσεις. Αποδεδειγμένο. 
Δεύτερον, να μην είναι άσπρες ή μπεζ ή άλλα τέτοια ανοιχτά χρώματα, γιατί σε δύο βδομάδες θα έχουν γίνει σισkates και δεν θα έχεις άλλο βιολί κάθε λίγο και λιγάκι να τις πλένεις και να περιμένεις να στεγνώσουν.







Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.










accessorize €23,50







accessorize €26,50







accessorize €29,90







accessorize €29,90








crocks €49,99




















H&M €14,95







Intimissimi







Intimissimi







Oysho €9,99














Oysho €15,99























Oysho €16,99







Oysho €16,99







Oysho €16,99









Oysho €25,99







Tezenis 







VoiNoi €10,99







Yamamay







Yamamay







Yamamay





































































































































































































































































 













 













 













 













 


























 















Σχόλια