Το πολύ το τίκι τάκα...


Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μισώ το τίκι τάκα. Σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ αν στο χώρο υπάρχει ρολόι που ακούγεται. Άνθρωποι που με έχουν φιλοξενήσει, βρίσκουν το πρωί τα επιτραπέζια ρολόγια τους είτε με βγαλμένες μπαταρίες, είτε μέσα στη ντουλάπα, τυλιγμένα με οτιδήποτε. Χριστέ μου… είμαι ο κάπτεν Χουκ!




Folli Follie €170,00






Παρόλα αυτά, κανένα κόσμημα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αγαπημένο μου ρολόι, το οποίο είναι το τελευταίο πράγμα που φοράω πριν βγω απ’ το σπίτι και το πρώτο που θα βγάλω μόλις μπω. Το ρολόι είναι για εμένα ένα διαχρονικό κόσμημα, που οφείλει να σε «βγάλει» αρκετά χρόνια πριν αποκτήσει vintage αξία.






DKNY €119,63


Πλέον,  το «για να ξέρεις τι ώρα είναι» δεν είναι λόγος για να αγοράσεις ρολόι. Ο μόνος λόγος να το κάνεις, είναι για να το φοράς αν όχι συνέχεια, τουλάχιστον πολύ συχνά. Ναι, το συχνά σκέτο είναι λίγο. Και για να το φοράς πολύ συχνά, καλό θα ήταν…










Να είναι κλασσικό σχέδιο. Μην κάνεις υπερβολές. Βρες το μέγεθος που πάει στο χέρι σου και μην επενδύεις σε extreme σχέδια με καρδιές, δράκους ή μεγάλα logos.







Michael Kors 



Να φοριέται και χειμώνα και καλοκαίρι. Ή να μπορείς να αλλάξεις λουράκια ώστε να συνδυάζεται με τα ρούχα σου. Μην περιμένεις από κίτρινο ρολόι, που πήρες το καλοκαίρι που είχες μαυρίσει και σου πήγαινε φοβερά, να μπορεί να αντεπεξέλθει σε σκούρα ρούχα και σε χλωμή επιδερμίδα.









Να μην αποτελείται από διάφορα μπιρμπιλόνια. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποκολληθούν και να χαθούν. Θα πας να το φτιάξεις μια, θα πας να το φτιάξεις δυο, θα το φιλήσεις σταυρωτά, θα βάλεις στη θήκη του και θα συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς αυτό.




Vogue €185,00 

Γενικά να το προσέχεις. Να το αγαπάς, να μη δοκιμάζεις τα όριά του σε θάλασσες και ακτές, να του μιλάς όμορφα, και να το προστατεύεις από τσαμπουκάδες, χτυπήματα, γρατζουνιές και σπορ. Εκτός και αν είναι φτιαγμένο ειδικά για σπορ, θάλασσα, τσαμπουκάδες και εσύ είσαι ο Τζέιμς Μποντ.








Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









Burberry €895,00 














Doca €38,50






DKNY €140,43










Folli Follie €130,00 









Folli Follie €140,00



















Folli Follie €300,00








Gucci €750,00








oozoo













oozoo









oxette €185,00












Swarovski €279,00







Swatch








Vogue €135,00






























































































































































































































































































































Σχόλια