Run Lola… Run




Κοιτάς και εσύ φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών… και θες να πέσει φωτιά και να τις κάψει; Και εγώ. Εντάξει, όλες το έχουμε ζήσει, αφού όλες έχουμε κάνει τις στιλιστικές μας αμαρτίες. Άσε που, προς υπεράσπισή σου και μου, η μόδα τότε ήταν αλλιώς, πώς να το κάνουμε. Και τώρα σου έχω νέα… Ξέρεις τι είναι πολύ στη μόδα; Τα runners αθλητικά… συνδυασμένα με κανονικά ρούχα. Ναι.




addidas






Όχι, όχι, μην είσαι αρνητική. Το στυλ αυτό είναι super αλλά θέλει προσοχή για να πετύχει. Τα αθλητικά πρέπει να είναι κομψά και με έντονα χρώματα. Το παντελόνι να είναι στενό και λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Δείχνουν τέλεια με μαύρο δερμάτινο στενό παντελόνι (κι όμως). Αλλά συνδυάζονται πολύ ωραία και με φούστες , όπως επίσης με σακάκια και παλτό.





Bershka €29,99 


Ναι, έχεις πάντα τη "σίγουρη" επιλογή να φοράς κλασικά ρούχα. Να έχεις κλασικό χτένισμα. Να κάνεις κλασικό make up και να είσαι πάντα safe, όσες φωτογραφίες και να ξεθάψουν οι φίλες σου. Αλλά μια πινελιά νεοτερισμού, όσο να πεις, έχει περισσότερο ενδιαφέρον, και αν σε εκφράζει μια καινούργια τάση, μπορείς να υιοθετήσεις στοιχεία της, να εμπνευστείς και να ανανεωθείς.





Nike €145,00

Πώς θα ήσουν, αν δεν έκοβες τα μαλλιά σου σαν εκείνης της τραγουδίστριας; Τι θα φόραγες, αν δεν αγόραζες εκείνα τα αρβυλάκια; Πώς θα βαφόσουν, αν δεν έκανες τα μαύρα – κατράμι smoky eyes; Κανείς δεν ξέρει. Αλλά εσύ ξέρεις καλά ότι το ευχαριστήθηκες με την καρδιά σου, το υποστήριξες με όλο σου το είναι, και στην τελική έχεις όσο χιούμορ χρειάζεται για να αυτοκραχτείς όταν ένα βράδυ, σε καμιά δεκαριά χρόνια, μαζευτείτε, και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι…  μπείτε facebook.






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.


  





Bershka €39,99










Bershka €39,99










Bozikis €19,99








Oysho €35,99









Nike €230,00 






Pull&Bear €35,99






Pull&Bear €35,99

Pull&Bear €35,99










Reebok 









Reebok






stradivarius €29,95 








Under Armour €111,18








Zara €35,95









Zara €45,95




















































































































































































































































Σχόλια

  1. Λατρεύω τα αθλητικά παπούτσια και ειδικά τα έντονα,εκκεντρικά και χρωματιστά!!εχω ακόμη και λεοπάρ!!Σούπερ ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου