Το minimal, η Ασπασία και τα δαχτυλίδια

Ξεφυλλίζοντας και κοιτώντας τα περιοδικά μόδας του μήνα που διανύουμε, συνειδητοποίησα για ακόμη μια φορά πόσο ωραίο και chic είναι το minimal look. Πόσο κλασσικό αλλά και πόσο μοντέρνο. Με απλές γραμμές και μονοχρωμίες, χωρίς πολλά αξεσουάρ.
«Ουκ εν τω πολλώ το ευ», μου έρχεται στο μυαλό. Και αμέσως μετά… η φαντασία μου με πάει στον 5ο αιώνα, του Περικλέους βεβαίως βεβαίως, να σκάει η Ασπασία με χιτώνα au couture, πέπλα και εσάρπες, με αρχαιοελληνικά σανδάλια που φτάνουν μέχρι την γάμπα και με τις χρυσές πόρπες της, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια της να αστράφτουν στον ήλιο. Πολύ «grande» και με ύφος… Και τότε μέσα από το πλήθος… ακούγεται η φράση… «Ουκ εν τω πολλώ το ευ»


Η&Μ €4,95Πού πας κουκλίτσα μου; Τι το πέρασες εδώ; Βυζάντιο;
Καλά… θα είχε και η Ασπασία τα δίκια της… πόσο πια να φορέσεις ένα χιτώνα… άντε να τον πιάσεις από εδώ, άντε να τον πιάσεις από κει έτσι για αλλαγή… Θα το βαρέθηκε η ψυχούλα της το λιτό και απέριττο.

Mango €12,99


Nowadays όμως, ο μινιμαλισμός ενός ρούχου, μπορεί να συνδυαστεί με τον πλουραλισμό κάποιου αξεσουάρ. Λεπτά δαχτυλίδια που φοριούνται σε όλα τα δάχτυλα, oversized δαχτυλίδια που φοριούνται σε ένα μόνο δάχτυλο, σπονδυλωτά δαχτυλίδια που καλύπτουν ολόκληρο το δάχτυλο σαν από πανοπλία…

Pull&Bear €4,99
Έχουμε επιλογές… πού είσαι Ασπασία να μας δεις... του Περικλέους βεβαίως βεβαίως…

Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.


accessorize €9,90accessorize €12,90


accessorize €12,90

accessorize €24,90

Achilleas accessories €3,45 


Achilleas accessories €3,90Bershka €3,99Bershka €3,99


Bershka €4,99

Bershka €5,99Folli follie €55,00 


Folli follie €160,00 

Fullah Sugah €4,83 stradivarius €7,95 


Η&Μ €4,95
Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις