Βγάλε το πουγκί σου




Η πρώτη μου τσάντα ήταν ένα μαύρο, καστόρινο, μικρό πουγκί, που το πέρναγα στον ώμο με καμάρι όταν έβγαινα τα Σάββατα. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, του έχω μεγάλη αδυναμία του πουγκιού, και χαίρομαι ιδιαιτέρως τώρα που «έρχεται στα πράγματα».



Burberry €1.250,00







Αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτό το είδος τσάντας, είναι ότι προσδίδει στο υπόλοιπο outfit μια… σπορ φινέτσα. Και έτσι, μπορεί να συνδυαστεί με lady like σύνολα, αλλά και με πιο casual κομμάτια, αλλά πάντα με chic attitude, όπως skinny ή boyfriend jeans.








Mango €39,99





Τα δερμάτινα πουγκιά είναι πλέον κλασικά. Αν θες να δώσεις μια πιο rock νότα, θα λατρέψεις αυτά με τα τρουκς, ενώ η «τελευταία λέξη» τα θέλει με animal print.









Celine


Σήμερα, το πιο πιθανό είναι εκείνο το πουγκί, το πρώτο μου, να μην είναι και τόσο εργονομικό, βάσει των νέων αποθηκευτικών αναγκών που έχουν προκύψει κατά την πάροδο των χρόνων, όπως ας πούμε η σημαντική θήκη για τα κλειδιά, ή η απαραίτητη πλέον θήκη για το κινητό.










Louis Vuitton €1.240,00 



Γιατί, δεν ξέρω αν το παθαίνεις και εσύ, αλλά αν τα κλειδιά μου βρεθούν στον ίδιο, περιορισμένο χώρο με το κινητό μου, του επιτίθενται με μανία, επιφέροντάς του σοβαρές εκδορές.







Αλλά έτσι είναι. Άλλαξαν τα κινητά, άλλαξαν οι συνήθειες, άλλαξαν οι  ανάγκες… άλλαξαν και οι τσάντες. Γιατί η καλή τσάντα… από τις θήκες φαίνεται, και τα σημερινά πουγκιά... δεν μπορεί... θα έχουν πολλές.






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.













Folli Follie €75,00







Hermes €325,00 







Jeffrey Campbell €120,00












Louis Vuitton €1.300,00







Mango €29,99







Mango €39,99











Mango €39,99









Zara €39,95









Zara €39,95 























































































































































































































































Σχόλια