Οι σταχτοπούτες του 2014



Να, την Σταχτοπούτα σκέφτομαι… και λέω… υπάρχουν και χειρότερα. Δεν είμαι μέσα στις στάχτες, δεν έχω δύο κακές αδελφές να με πρήζουν, και από γοβάκια… δόξα τω Θεό φτάνουν για άλλες τέσσερις. Τελικά την Carrie Bradshaw δεν την λες και καλή επιρροή...



Βέβαια, η νονά-νεράιδα είναι bonus που πολύ θα ήθελα να είχα και εγώ… και εσύ φαντάζομαι. Θες να βγεις με το amore; Η νονά-νεράιδα, με μια κίνηση του μαγικού ραβδιού σου προσφέρει μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήριο , μακιγιάζ και fabulous outfit, γλιτώνοντας και χρόνο και χρήμα.




Jimmy Choo, Καλογήρου

Μη ξεχνάς και τα πιο hot trend γυάλινα γοβάκια, που έκαναν την διαφορά, έφεραν happy end, και έγραψαν τη συνταγή  για τις  πιο εμπορικές ιστορίες στο γυναικείο κοινό. … και την Carrie Bradshaw ένα ζευγάρι γόβες την πάντρεψε τελικά.



Zara €79,95



Ευτυχώς που φέτος τα πράγματα στον κόσμο των παπουτσιών δεν έχουν αλλάξει πολύ. Οι μυτερές, υπέρκομψες γόβες συνεχίζουν να είναι στην κορυφή. Τα sneakers και οι biker boots επιμένουν το ίδιο δυναμικά, όπως και πέρυσι. Αν έχεις επενδύσει σε slippers ή leopard από την προηγούμενη σεζόν, σε βρίσκω πολύ διαβασμένη.




stradivarius €49.95




Εντάξει, σταθερή αξία πάντα οι κλασσικές μπότες ιππασίας και οι ρομαντικές, girly μπαλαρίνες που αυτή τη φορά θα έχουν πιο μυτερή φόρμα.






Bershka €55,99

Νέο trend τα δερμάτινα, μαύρα, με χαμηλό τετράγωνο τακούνι, μέχρι τον αστράγαλο μποτάκια, με αγκράφες και ανοίγματα να φαίνεται το δέρμα. Σε ψηλό τώρα, έχουμε  τα too sexy μποτάκια με δαντέλα-τούλι-διαφάνεια. Και τέλος, ένα αμφισβητούμενο trend, τα running αθλητικά σε έντονα χρώματα, συνδυασμένα με casual chic ρούχα.







Gianvtto Rossi, Καλογήρου


Μπορεί να είσαι κατά του γάμου, μπορεί να προτιμάς τους αλήτες από τους πρίγκιπες,  να μισείς τα παραμύθια… αλλά ποια θα πει όχι σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια που υποσυνείδητα φέρνει ένα κάποιο happy end; Ποια;






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.







Bershka €39,99








Bershka €39,99








Bershka €39,99




















Bozikis €29,99








Casadei,Καλογήρου






Cesare Paciotti, Καλογήρου







Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana Boutique

















H&M €29,95







Jeffrey Campbell €199,00






Jessica Simpson, Haralas
















Jiuseppe Zanotti, Καλογήρου









Mango €89,99








Mango €99,99













Nike €115,00













Nine West €149,00








Pull&Bear €35,99

Pull&Bear €49,99









Steve Madden, nak shoes €159,00








stradivarius €55.95








Tally Weijl €35,95










Zara €35,95










Zara €49,95



































































































































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου