Η ιδανική τσάντα για το χειμώνα





Accessorize

Η γυναικεία τσάντα ήταν πάντα απαραίτητο, βασικό αξεσουάρ, ακολουθώντας τη γυναίκα σε όλες τις εξόδους. Ποια βγαίνει πλέον από το σπίτι χωρίς τσάντα, έστω για να πάει μέχρι τη γωνία, να πάρει κάτι από το περίπτερο; Η τσάντα είναι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ. Αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.




Bershka, 29,99 euro


Για τα κορίτσια που τρέχουν όλη μέρα, η τσάντα είναι ο τρόπος για να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα. Από κινητά και tablet μέχρι καλλυντικά και σημειώσεις για το γραφείο.








Bershka, 19,99 euro



Η ιδανική τσάντα... είναι μεγάλη κουβέντα. Πρέπει να είναι ευρύχωρη, αλλά με βολικές θήκες για μπορώ να βρω εύκολα αυτό που ψάχνω. Να είναι φτιαγμένη από ανθεκτικά υλικά για να αντέξει στην καθημερινή κακοποίηση. Να έχει το σωστό χρώμα, ώστε να συνδυάζεται με παλτό, μπουφάν, μπότες, μποτάκια, γαλότσες και ότι άλλο έχει η χειμωνιάτικη ντουλάπα μου, όσο το δυνατόν περισσότερο. 


Blanco, 29,99 euro


Αν βολευτώ μια τσάντα, δύσκολα φεύγει από το χέρι μου. Από το πρωί με συνοδεύει παντού. Δεν την αποχωρίζομαι ακόμη και μέχρι αργά το απόγευμα, σε μια casual έξοδο για καφέ ή σινεμά.



Blanco, 19,99 euro







Μόνο για μια βραδινή έξοδο την αφήνω, αφού τις πάρω το πορτοφόλι, τα κλειδιά και το κινητό που συνήθως αυτή τα έχει. 





Blanco, 29,99 euro




Έτσι λοιπόν χαρακτηρίζεται μια τσάντα ιδανική. Και κυρίως αν μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν, κρέμεται ακόμη στο χέρι σου, αρτιμελής και γυαλιστερή, πάντα στις υπηρεσίες σου.






DKNY
DKNY

Folli follie
Folli follie
Folli follie



H&M, 39,95 euro


Fullah Sugah, 54,90 euro




















Jimmy Cho



Jimmy Choo


Lollipops

Nine west

Sisley

Stradivarius, 17,95 euro
Stradivarius, 19,95 euro
Zara, 19,95 euro


Zara, 39,95 euro




























Σχόλια