Τα χρώματα της σεζόν στο μακιγιάζ


Η αλλαγή του καιρού φέρνει αλλαγή και στη χρωματική  παλέτα του μακιγιάζ. Δεν θέλω άλλο κοραλλί, καρπουζί, φούξια... αλλά πιο ζεστά και σκούρα χρώματα όπως το πράσινο, το μοβ, το γκρι, το μαύρο. 
Οι εταιρείες καλλυντικών παρουσιάζουν τα χειμερινά τους χρώματα, όπως ακριβώς παρουσιάζουν τις χειμερινές τους collection οι εταιρείες ρούχων.



Essie, stylenomics
Τα βερνίκια νυχιών είναι σημαντικά για μια καλή και προσεγμένη εμφάνιση. Αναδεικνύουν το στυλ των ρούχων, που αυτή την εποχή είναι πιο σκούρα και μουντά, λειτουργούν δηλαδή όπως τα αξεσουάρ. 



Essie, skirting the issue


Όπως κάθε σεζόν, περίμενα να δω τις νέες αποχρώσεις της Essie, γιατί όπως και να το κάνουμε αυτή δίνει τις τάσεις στα βερνίκια νυχιών. Από τη χειμερινή συλλογή της essie λοιπόν, ξεχώρισα το stylenomics και το skirting the issue.  






Mac, Dark angel

Η MAC εγκαινιάζει φέτος τη συλλογή της από βερνίκια νυχιών, που αποτελείται από 30 αποχρώσεις σε 3 υφές. Δυναμικά και εντυπωσιακά χρώματα, με κρεμώδες, περλέ ή μεταλλικό τελείωμα.  



Η ελληνική εταιρεία seventeen, με δυνατή παρουσία στα βερνίκια νυχιών για πολλά χρόνια, έχει και αυτή να επιδείξει πολύ ωραίες αποχρώσεις με έντονα χρώματα.





Seventeen, no 133
Seventeen, no 135

Για να έχει το χρώμα περισσότερη διάρκεια, θα πρέπει να εφαρμόζεις τη βάση και το top coat της κάθε εταιρείας που χρησιμοποιείς.







Mac, Care free

H MAC είναι γνωστό ότι διαθέτει φανταστικές σκιές, σε χρώματα, υφή και διάρκεια. Μπορεί να είναι λίγο ακριβές, αλλά η ποσότητα που έχει η συσκευασία είναι παραπάνω από ικανοποιητική. 


Mac, Plum dressing















Mac, Light touch

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι ιδανικές για πρωινό μακιγιάζ, αφού δεν αλλοιώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε συνδυασμό όμως με τις πιο σκούρες και έντονες αποχρώσεις απογειώνονται για ένα super look με smoky eyes.  
Mac, Moth Brown





Inglot, no 149

Για τα χείλη, ο κανόνας παραμένει 
ένας: όταν τα μάτια είναι έντονα, 
τα χείλη μένουν πιο απαλά, σε 
αποχρώσεις που δεν βαραίνουν 
το συνολικό αποτέλεσμα.


Αλλά όπως και να έχει, και χωρίς 
καθόλου make up, ένα κραγιόν 
μπορεί να σου φωτίσει το πρόσωπο, 
όπως τίποτα άλλο.





Inglot, no 185



Η εταιρεία Inglot έχει πολύ καλά και οικονομικά lip sticks με πλούσια υφή και χρώμα που διαρκεί σε μια πολύ μεγάλη συλλογή αποχρώσεων.

Το χρώμα πρέπει να εφαρμόζεται σε πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη, ακολουθώντας πάντα το φυσικό περίγραμμα.




Inglot, no 249
Inglot, no 255





Σχόλια