ΑΠΛΟ ΠΑΛΤΟ


Τα βαρέθηκε η ψυχή σου, τα βρέθηκε. Όλα. Λες θα πα να πα ένα παλτουδάκι απλό, νέτο, σκέτο, σε αντρική γραμμή, να το φορώ με τα άπαντα όλα να τελειώνω.


Ναι αδερφές μου, πολύ μόδα το σκέτο το μονόχρωμο το παλτό, που φοριέται ωραιότατα από το πρωί και με casual και με φόρμες και με αθλητικά μη σου πω.

Να, έλα να μελετήσουμε αυτές εκεί πώς τα φοράνε:


Εδώ το κορίτσι πάει στο γραφείο, ή στην τράπεζα να πληρώσει τον ένφια, και ήθελε να βάλει το γκρι της το παλτό με τη μπεζ την τσάντα. Τι έκανε έβαλε αυτές τις γόβες που δένουν και με τη τσάντα και με το παντελόνι... που δένει με το παλτό.

Τούτο εδώ το κορίτσι έχει βγει λουσμένο, και έβαλε τα μαύρα της από μέσα, πήρε και τη μαύρη τσαντούλα της στον ώμο, αλλά έβαλε και ένα γκρι σκούφο να κομποζάρει με το παλτό. Ντύσιμο με δύο χρώματα, simple and safe.

Εδώ το κορίτσι έχει δέσει με μεγάλη επιτυχία, το χρυσό από τα γράμματα gucci με το μπεζ παλτό. Παίζει βέβαια ρόλο και το όλο ξεπλιμενί από μέσα που πάει με τη φόδρα. 


Τούτο εδώ το κορίτσι έχει κάνει ένα φοβερό ντύσιμο, κινούμενο στις 50 αποχρώσεις του γκρι με ολίγη από ροζ κουφετί που το γλυκαίνει. Αν και οι ρίγες στα αθλητικά της είναι ροζ... είναι μεγάλη θεούλα.


Αυτό εδώ το κορίτσι τώρα, έχει βάλει τα από μέσα της μαύρα και σίγουρα, έχει ρίξει από πάνω το σιέλ το παλτό, και έχει βάλει το μποτίνι το καφέ με το μαύρο το τακούνι που έχει σημασία το τακούνι το μαύρο. 


Και τέλος έχουμε αυτό εδώ το κορίτσι, που τολμάει με αυτή τη ταμπά φούστα, η οποία δεν ταιριάζει απόλυτα με τα μαύρα και τα γκρι, αλλά σπάει τη μαυρίλα και κάνει την έκπληξη.






Bershka €39,99

Pull and Bear €29,99

Stadivarius €49,95

Zara €39,95

Zara €59,95

Zara €59,95

Σχόλια