ΤΟ ΦΟΥΤΕΡΑΚΙ ΝΑ 'Ν' ΚΑΛΑ


Τώρα κλαις; Γιατί κλαις; Συ δεν ήσουν που έσκαγες χθες; ...και δεν περάσαμε και λίγους καύσωνες. Καλό - χρυσό το καλοκαιράκι δε λέω, αλλά πρέπει να δούμε και τις θετικές πλευρές του φθινοπώρου. Σκέψου μόνο τι μπορούμε να βάλουμε τώρα που δεν μπορούσαμε να βάλουμε με 38 βαθμούς Κελσίου, και δεν θα μπορούμε να βάλουμε μετά, με τη θερμοκρασία να κάνει κάθετα κατακόρυφα έτσι, σαν άλλη Κομανέτσι.


1. Φούτερ με ντένιμ σορτς


Το σορτσάκι το ψηλόμεσο που έλιωσες το καλοκαίρι στα βράχια της Κιμόλου, παίρνει παράταση και συνδυάζεται με φούτερ για κάζουαλ Κυριακές με μπράντς.

Bershka €17,99 

Zara €29,95



2. Φουστάνια με μακρύ μανίκι


Θα μου πεις, δεν φοράμε το χειμώνα φουστάνια με μακρύ μανίκι; Ναι, αλλά τα φοράμε με παλτό από πάνω και δεν φαίνονται τι ωραία είναι όταν περπατάμε με αυτά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Stradivarius €29,95 

Zara €39,95


3. Μαλλιά κάτω


Σιχάθηκες τις γαλλικές, τις αγγλικές και τους κότσους; Άσε ανέμελα τα μαλλάκια σου κάτω, χωρίς ιδροκοπήματα και αέρηδες να λυσσομανούν.


4. Τζιν με t-shirt



Και ναι, τώρα μπορείς να κάνεις το πιο τέλειο ντύσιμο. Να βάλεις το τζινάκι σου χωρίς να νιώθεις "λιωμένο παγωτό", και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου κοντομάνικο t-shirt, χωρίς να γίνεις κασάτη.

Pull and Bear €25,99 

Zara €25,95



5. Sneakers 



Επιτέλους, να μπει το ποδαράκι μας σε ένα παπούτσι, που τέσσερις μήνες τώρα βολοδέρνει γυμνό και απροστάτευτο σε δρόμους και πλατείες, ακρογιαλιές, δειλινά.

Gazelle Adidas €99,95 

Vans Old Skool €80,00


Αυτά, και εις αύριον τα νεότερα.

Σχόλια