Βάλε Βάλε ντάινς ντέι


Καλά όχι ότι θα πάμε πουθενά, έτσι λίγο για να καψώσουμε βρε αδερφέ, σου χω ετοιμάσει κουστουμάκια αγιοβαλεντινιάτικα με το σκαρπίνι τους κομπλέ, να χεις ένα μπούσουλα μη σου τύχει κάνα ξαφνικό ραντεβού και τρέχεις τελευταία ώρα.





Η πρώτη πρόταση είναι το "φωτιά στα κόκκινα και γω ο πυροσβέστηρας". Ναι, βάζουμε το κόκκινοπορδοκαλί φόρεμα αλλά φοράμε και την over the νι να το ισορροπήσουμε λίγο.






Η δεύτερη πρόταση είναι το "ναι μεν αλλά". Βάζουμε ναι μεν το φόρεμα που φαίνεται ερμητικά κλειστό (από μπροστά) ... αλλά... φυσάει πολύ απ' το σπασμένο πίσω τζάμι.







Η τρίτη πρόταση είναι το "φουλ στη ταμτέλα". Τέτοια φοράει και η Τζενιφερούλα η Λόπεζ να ξέρεις, και άμα δε σου αρέσει το φουστανάκι σε αυτό το κουφετί το χρώμα υπάρχει και σε μαύρο. Με το 'να νονά, με τ' άλλο χήρα.








Η τέταρτη πρόταση είναι το "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά", αλλά με ένα πετραχείλι και μια αγιαστούρα μια χαρά τον κάνεις εσύ.








Η πέμπτη και φαρμακερή πρόταση είναι το "μαύρη ειν' η νύχτα στα βουνά" και συνδυάζει τοπ από ταμτέλα, κολάν τσίτα και δερμάτινο μποτίνι. Μιλάμε για πολύ γουάιλντ καταστάσεις...



Σχόλια