Κύριε πρέσβη... μας κακομαθαίνετε


Όχι σε καταλαβαίνω, πλακώνουν οι γιορτές και τι να κάνεις... Κάποιος θα γιορτάζει, μα μια Εμμανουέλα, μα μια Χριστίνα, μα ένας Βασίλης, και πες ότι σε καλούνε. Πώς θα πας; Με άδεια χέρια;

Σου χω εγώ φιλενάδα ωραίες προτάσεις και οικονομικές να πάρεις ιδέες να πας στις γιορτές σου με το κεφάλι ψηλά. Έχουμε και κλασικά δωράκια, γούρια, κάλτσες, κεριά και τέτοια διάφορα που μπορείς να τα πας σε πεθερικά και συμπεθέρια αλλά έχουμε κι άλλα που μπορείς να βάλεις και την προσωπική σου πινελιά άμα θες να το δώσεις σε ένα δικόνε σου άνθρωπο. 

Όπως ας πούμε ένα χριστουγεννιάτικο κουτί με φωτογραφίες σας , ναι βρε από αυτές τις παλιές τις vintage από χαρτί, ή ένα χριστουγεννιάτικο σημειωματάριο που να γράψεις μέσα τις ευχές σου, ένα ποίημα ή την ιστορία της ζωής σου. Ή μια χριστουγεννιάτικη πιατέλα που μπορείς να τη γεμίσεις με κουραμπιεδόνια από το ζαχαροπλαστείο και να πεις ότι τα έφτιαξες εσύ το νοικοκυροκόριτσο. Όχι δίπλες γιατί φαίνονται οι αγοραστές. 

Επίσης έχουμε και κάνα δυο δωράκια ανδρικά μιας και τώρα μοντέρνοι - παραδοσιακοί... ένα χαϊμαλάκι το φοράνε...


Να δες: 
H&M κερί €4,99

H&M κεραμικό πιάτο €4,99Miss Dimel βραχιόλια 2016Miss DimelMiss Dimel (και για αγόρια)Miss Dimel (και για αγόρια)Miss Dimel (και για αγόρια)Oysho βαλιτσάκι  €9,99Oysho κάλτσες €4,99Oysho μάσκα ύπνου €12,99Zara καλάθι €9,99Zara σημειωματάριο €5,99Δέλεαρ γούριαΔέλεαρΔέλεαρ γούριΔέλεαρH Miss Dimel και το Δέλεαρ κάνουν και delivery all over Greece.

Miss Dimel: 2155517818

Δέλεαρ: 2109221667

Σχόλια