Τα κραγιόν έχουν τις μαύρες τους

Ή αλλιώς... ότι χρειάζεται να ξέρεις για τα σκούρα κραγιόν
Έλα, πες την αλήθεια, πολύ το λιγουρεύεσαι το σκούρο κραγιονάκι που βλέπεις να φοριέται τον τελευταίο καιρό, ε; Άκου τώρα τα μυστικά του, για να γίνει το... πουτ@ν@κι σου:Do, Don'ts, Tips και Κόλπα για να φορέσεις σκούρο κραγιόν:

1. Πάει πολύ σε κορίτσια που έχουν σαρκώδη χείλη. 

2. Δεν έχει προτίμηση σε χρώμα μαλλιών. Πάει και σε ξανθιές και σε μελαχρινές, και σε καστανές, και σε κοκκινομάλλες.

3. Θέλει λίγο "παίδεμα" μέχρι να βρεις πια απόχρωση σου πηγαίνει. Μπορείς να επισκεφτείς μαγαζιά με μεγάλη χρωματική γκάμα, όπως Mac και Inglot, και να δοκιμάζεις με τις ώρες.

4. Αν τα χείλη σου είναι ξερά και ξεφλουδίζουν, προτίμησε glossy (γυαλιστερά) κραγιόν, αντί των ματ, γιατί θα είναι μια αηδία.

5. Αν δεν είσαι εξοικειωμένη, ένα μολύβι χειλιών και ένα πινέλο για lipstick όσο να πεις θα βοηθήσει. Καλό είναι το μολύβι να είναι λίγο πιο σκούρο από το κραγιόν, γιατί κάνει ωραίο εφέ.

6. Απ' την άλλη, και ένα μολύβι χειλιών σε nude χρώμα που θα το χρησιμοποιείς με όλα σου τα κραγιόν, κάνει τη δουλειά του μια χαρά.

7. Μην αλλάξεις ποτέ με το μολύβι το σχήμα των χειλιών σου.

8. Τα σκούρα κραγιόν τονίζουν το μουστάκι. Το νου σου.
Κόλπό 1:


Μπορείς να κάνεις το γυαλιστερό σου κραγιόν (όχι lipstick) λίγο πιο ματ, βάζοντας από πάνω ένα χαρτομάντιλο και περνώντας πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο.

Κόλπο 2:


Δώσε "φως" στα χείλη σου, βάζοντας με ένα πινελάκι λίγο κονσίλερ στις έξω μεριές του στόματος. Κάνε το και δεις.
Κόλπο 3:
Ξέρεις πώς μπορείς να μην αφήνεις αποτυπώματα στα ποτήρια; Γλείφοντας πριν, το σημείο που θα πιεις. Καλά, θα πέσει πολύ γέλιο...

Essence, μολύβι χειλιών nude

Inglot, lip pencil matte 34

Inglot, lipstick matte 412


Korres, Twist Lipstick

Mac, Smoked Purple

NYX, Wonder Pencil

Σχόλια