Πάλτα με να σε... παλτό

Ή αλλιώς... 10 παλτό που πρέπει να δεις αμέσως




Και να 'μαστε λοιπόν εν μέσω δεκαήμερων προσφορών και εκπτώσεων, οι οποίες αγγίζουν τα -50% και σε κάνουν έξαλλη αν πήγες και ψώνισες πριν 10 μέρες που ακόμα ήταν γιορτές και όλα στο θεό.



Και σε ρωτώ: Αν δεν πάρεις τώρα παλτό, πότε θα πάρεις; Και εντάξει να έχεις και να βολεύεσαι, αλλά αν το έχεις δέκα χρόνια και το έχει συχαθεί το είναι σου, και το παλτό εσένα... ε, νομίζω ήρθε η ώρα.


Λοιπόν, υπάρχουν αυτά με τα μεγάλα πέτα, ή αυτά που έχουν και ολίγη από γούνα πάνω, αλλά να ξέρεις πολύ στη μόδα είναι τα boyfriend πανωφόρια, δηλαδή όχι τα μεσάτα αλλά τα "τετράγωνα", με τα απλά και σχετικά πέτα, που είναι λίγο φαρδιά, λιτά και απέριττα. Για να ισορροπήσεις την "αντρίλα" μπορείς να προτιμήσεις να το πάρεις σε ένα κοριτσίστικο χρωματάκι σε παλ αποχρώσεις.



Δεν υπάρχει περίπτωση να σε δεσμεύσει ένα τέτοιο παλτό με καμία Παναγίτσα. Μπορεί να φορεθεί πανεύκολα με "καλό" αλλά και casual chic ντύσιμο. Συνδυάζεται με sneakers με την ίδια ευκολία που συνδυάζεται και με γόβα. Κρύο να 'χει... να το φοράς.




Αυτά είναι τα super δέκα παλτό κάτω των 50 ευρώ:


1. Bershka €22,99





2. Bershka €45,99







3. Bershka €45,99







4. Bershka €45,99







5. Pull&Bear €29,99







6. stradivarius €39,99







7. stradivarius €39,99







8. stradivarius €39,99







9. Zara €39,99







10. Zara €49,99




Και πώς τα φοράνε αυτές εκεί στα Παρίσια και τα Λονδίνα:







 





 





 





 





 



Σχόλια

  1. Αααχ! Πανωφόρια... η αδυναμία μου! Όντως, τα "τετράγωνα" παλτό είναι πολύ βολικά και στιλάτα. Πήρα δύο και τα κατα-ευχαριστήθηκα!!! Άνετα θα έπαιρνα κι άλλο... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου