Τα oversized μου μέσα

ή αλλιώς... oversized πουλόβερ και πώς να τα φορέσεις



Τέρμα τα παράπονα, τέρμα και οι καημοί. Τώρα το κρύο είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και ο οργανισμός μας το ζητάει το πουλοβεράκι. Τι πουλοβεράκι; Πουλοβεράρα να λες καλύτερα.


Ναι , βρε φιλενάδα. Το ζητάει ο οργανισμός μου ένα πουλόβερ φαρδύ, μακρύ και χοχόλικο, που έχω ξεμείνει κει πέρα με κάτι crop από τα προ Χριστού. Και έχουν στα μαγαζιά κάτι ωραία, μαλακούλια και ζεστούλια... σκέτη τρέλα.


Και έτσι όπως το έχω σκεφτεί, νομίζω θα το φχαριστηθώ πολύ, γιατί θα μπορώ να το φορέσω με ένα σωρό πράματα, με skinny jeans και sneakers, με κολάν και flat ποτάκια, με μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα, με ful skirt που δεν έχω αλλά θα μπορούσα...


Αλλά πιο πολύ - πιο πολύ, θα το φορέσω σαν φόρεμα και θα το συνδυάσω με ψηλές μπότες, ή bicker boots, ή αρβυλάκια και χοντρές μάλλινες κάλτσες που φτάνουν πάνω απ' το γόνατο (σέξυυυ).


Το ντύσιμο αυτό εκτός από την πόλη, ενδείκνυται και για εξορμήσεις στην επαρχεία και είναι κυρίως πρωινό και casual, γιατί έτσι κι αλλιώς θα τη βγάλεις τη μπέμπελη με την πουλοβεράρα άμα πας με δαύτη σε κανένα μπαράκι και αρχίσεις τα ρακόμελα. Συνδύασέ την με παλτό, μακρύ κασκόλ και oversized σκουφί και επ' ουδενί με κοντό μπουφάν. Το φτωχαίνει το look, και δε θα θελα...



Πι ες άι λοβ γιου: Στο κάτω μέρος του σώματος, πρέπει όπως και δήποτε να αποφύγεις τον έξτρα όγκο, φορώντας εφαρμοστά ρούχα ή αφήνοντας τους αστραγάλους ακάλυπτους, για να βλέπει ο κόσμος πόσο λεπτά ποδαράκια έχεις και να σε ξεχωρίζει από τους γιούκους (ρώτα τους ντόπιους, θα σου πουν).



Πώς να συνδυάσεις το oversized πουλόβερ:












































































Και τώρα... πουλόβερ:





Fullah Sugah €15,90   (δες το εδώ)






H&M €19,99







H&M €24,99






H&M €34,99






H&M €39,99






Pull&Bear €35,99






Toi&moi €54,90   (δες το εδώ)






Toi&moi €59,90   (δες το εδώ)






Toi&moi €69,00   (δες το εδώ)






Zara €19,95






Zara €35,95


Σχόλια