Κολανάκια




Α, ωραία τα κολάν φιλενάδα, και πάνω απ' όλα βολικά και άνετα. Από το γυμναστήριο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, σε βγάζουν ασπροπρόσωπη.


Κοίτα, υπάρχουν και κάποια συσφυχτικά, που ανορθώνουν, τουρλώνουν και καμπυλώνουν, που και μόνο που τα σκέφτομαι με πιάνει ασφυξία. Βέβαια, άμα την παλεύεις εσύ... εμένα μου περισσεύει.


Τα leather συνεχίζουν σταθερά το χαβά τους σαν να μη πέρασε μια μέρα, και στο παιχνίδι έχουν μπει δυναμικά και τα bicker leggings, δηλαδή κάτι σαν αυτά που φοράνε στην εθνική όσοι οδηγούν μηχανή. Εντάξει, αυτοί φοράνε παντελόνια, αλλά τέλος πάντων, σαν αυτά.


Βέβαια, εκτός από τα rock και τα γυμναστηριακά, υπάρχουν ωραιότατα κολανάκια τύπου δαντελωτά που φοριούνται με τις γόβες ή τα booties σου και είναι για πιο ladylike κατάσταση και βραδινή έξοδο.



Γεγονός είναι ότι η μπλούζα που συνοδεύει το κολάν, όσο πάει και... κονταίνει. Αν είσαι τούμπανο με personal trainer και 8% λίπος, φόρα και crop top, σκασίλα μας μεγάλη. Αν όμως το κολάν "φουσκώνει" άσχημα και σε λάθος σημεία... βάλε κει χάμω μια πιο μακριά μπλούζα να πάει στο γεροδιάτανο, γιατί παίζει να διαφανίζει κιόλας στις επικύψεις...





Calzedonia










Calzedonia










Toi&moi €44,90   (δες το εδώ)









Toi&moi €44,90   (δες το εδώ)








asos €22,75   (δες το εδώ)






asos €35,55   (δες το εδώ)






Toi&moi €39,90   (δες το εδώ)















Calzedonia











Alexander Wang x H&M €49,99






Bershka €12,99






Bershka €25,99






H&M €12,99






H&M €19,99






Zara €35,95

Σχόλια