Πλατφορμομποτάκια

ή αλλιώς...wedges booties και tips



Κοίτα, δεν το βλέπεις και παθαίνεις πλάκα, αλλά φαίνεται αρκετά άνετο για τακούνι και αρκετά ευκολοφόρετο για παπούτσι γενικώς. Δηλαδή, αν σου αρέσει να φοράς ψηλά παπούτσια έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο όπως ας πούμε γάμο, ορκομοσία ή μπουζούκια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε βολέψουν πολύ περισσότερο από ένα ζευγάρι μυτερές γόβες.


Είναι ένα κι ένα για casual chic ντύσιμο, αφού συνδυάζεται με skinny jeans και κολάν, αλλά και με φούστες όλων των ειδών. Το μόνο κακό είναι ότι "κόβει" το πόδι, αλλά όπως θα δεις παρακάτω έχουνε... tips οι φύλακες. 


Τώρα, άμα εσύ σκέφτεσαι: "Καλό - χρυσό το wedge bootie, αλλά θέλω να το φορέσω και ένα βράδυ βρε αδερφέ, με ένα πιο καλό ντύσιμο, μια full skirt που λέει ο λόγος", τότε αγαπημένη μου φιλενάδα να το πάρεις σε μαύρο το μποτίνι και αν επίσης είσαι εγγεγραμμένη και στο newsletter του Terkenlis να φορέσεις και ένα οπάκ καλτσονάκι καλού κακού, χαμένο δεν πάει.


Γιατί όπως και να το κάνουμε, το μπεζ καφέ με γούνα και κορδόνια... είναι πιο πρωινό. Να φορέσεις εκεί τις oversized ζακέτες σου, τα κασκόλια σου, τα σκουφιά σου να τα ευχαριστηθείς τα booties σου, να νιώθουν και αυτά καλά με το περιβάλλον...


Tips και wedge booties: 



 
Bershka €29,99







 
Bershka €39,99







 
Bershka €35,99







 
Bozikis €29,99







Pull&Bear €39,99







 







Bozikis €29,99






Bozikis €29,99








H&M €39,99



Σχόλια