Στα... (τ)σακίδια

ή αλλιώς... τα σακίδια του χειμώνα




Λοιπόν, χαμός φέτος με τα σακίδια και κυρίως με τα μαύρα τα δερμάτινα που γυαλίζουν και λίγο. Ναι, πρέπει να είναι rock και dark συνάμα.


Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είσαι και το ότι έχεις τελειώσει το σχολείο και ότι δεν είσαι πια φοιτήτρια. Το σακίδιο είναι εδώ και είναι για όλες. Βολεύει πολύ αν έχεις να κάνεις καθημερινά με παιδιά και ψώνια που πάντα χρειάζεσαι "extra" χέρια, άσε που χωράει και της Παναγιάς τα μάτια μέσα, από το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μέχρι το μπολάκι με τη σπανακόπιτα. 


Θα το λατρέψεις αν θες να βάλεις κάτι ροκ στο look σου και θα το βολευτείς πολύ αφού το μαύρο συνδυάζεται πολύ εύκολα. Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι μόνο σπορ, με φόρμες και αθλητικά ή με casual όπως boyfriend jeans και αρβυλάκια. Ένα τέτοιο σακίδιο μπορεί να αντεπεξέλθει και σε πιο "καλά" outfits, με φούστες και ψηλοτάκουνα.



Όπως θα δεις και παρακάτω, αυτό το σακίδιο πάει πολύ με total black ή black and white look. Τώρα αν εσύ είσαι πιο alegro τύπος και το θες το παρδαλό σου, να έχεις στο μυαλό σου ένα και μόνο πράγμα: Είναι απλά ένα μαύρο σακίδιο και πάει με όλα. Δώσε του να καταλάβει! 



Να, δες πώς μπορείς να το συνδυάσεις:

















 

































 Και τώρα... σακίδια:



Accessorize €49,90









Fullah Sugah €39,90  (δες το εδώ)









Fullah Sugah €55,90  (δες το εδώ)







Mango €39,99







Pull&Bear €25,99







Zara €29,95







Zara €39,95


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου