Τούλα... ζακετούλα




Θυμάσαι στο "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" που πήγαινε η Kelly, η Donna και η Brenda στην παραλία και ηλιοθεραπευόντουσαν αλλά δεν έκαναν μπάνιο; Ε, έτσι έχει γίνει ο καιρός και εδώ. Όπως στο ελ έι. Ένα αιώνιο ανοιξοφθινώπορο. Όχι ότι έχω πάει και σου κάνω την έξυπνη, αλλά το ξέρω γιατί μια φίλη μου έχει ζήσει πολλά χρόνια εκεί και είναι και το ότι κάνω περίεργες ερωτήσεις στους ανθρώπους...

Τέλος πάντως, με τέτοιο καιρό, μια ζακετούλα το βράδυ την χρειάζεσαι. Όχι τίποτα βαρύ, αλλά κάτι να έχεις να ρίχνεις πάνω σου βρε παιδάκι μου όταν η θερμοκρασία πέφτει στους 20 βαθμούς Κελσίου.



Και σου λέω ζακετούλα, γιατί όταν δεν τη θες, τσουπ, την ρίχνεις μέσα στην τσάντα σου και δεν την κουβαλάς. Φοράς το τισερτάκι σου κανονικά, και όταν κρυώσεις, την βγάζεις και την φοράς και είσαι κυρία... στο λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει χειρότερό μου απ΄το να κρυώνω. Α, και να νυστάζω. Και να κατουριέμαι.



Άσε που ο ρόλος της ζακέτας δεν περιορίζεται μόνο γι' αυτή την εποχή. Φυσικά και θα την φορέσεις και στα μεγάλα κρύα, πάνω από ζιβάγκο και μέσα από παλτό, άσε που είναι και πολύ βολική για μέσα στο σπίτι και πιο συγκεκριμένα, για να την ρίξεις στους ώμους όταν σηκώνεσαι απ' το κρεβάτι το πρωί και έχει... κουτσόκρυο.



Ή αν είσαι και εσύ από ορεινή Αρκαδία που πας τον Δεκαπενταύγουστο για τριήμεράκι και το δαγκώνεις κανονικά...



Δες με τι μπορείς να την φορέσεις:










































Και τώρα... ζακέτες:


Bershka €25,99





Bershka €45,99





Fullah Sugah €35,99   (δες εδώ)





Fullah Sugah €59,99   (δες εδώ)





H&M €29,99





H&M €69,99





Pull&Bear €39,99





Toi&moi €59,90   (δες εδώ)





Toi&moi €64,90   (δες εδώ)





Toi&moi €75,00   (δες εδώ)





Toi&moi €79,00   (δες εδώ)





Zara €35,95





Zara €59,95


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου