Τα 10+1 καλύτερα από stradivarius

ή αλλιώς... τι θα αγόραζα με 291,45 ευρώ




Λοιπόν, τα stradivarius πολύ τα έχω βολευτεί και κυρίως στις εκπτώσεις που έχουν ωραιότα-τα παντελονάκια με €12,95 και μακουδάκια με €5,95. Εκπτώσεις, θα μου πεις δεν έχουμε, αλλά στο λέω να ξέρεις, μια που το 'φερε η κουβέντα, να κάνεις τα κουμάντα σου.



Παρ' όλα αυτά, δεν μπορεί, κάτι θα βρεις να σου γυαλίσει, άμα μπεις μέσα. Έχει και σχετικά καλές τιμές, που όσο να πεις βοηθάει... Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει αντρικά. Ούτε άντρες προσωπικό. Δηλαδή, χαζοί είναι στα Zara και στα Pull&Bear που έχουν βάλει κάτι αγόρια... χαρά θεού;






σαλοπέτα €35,95




Μα πώς μπορώ να αντισταθώ σε αυτή τη σαλοπέτα; Θα την φοράω και με t-shirts αλλά και με πουλοβεράκια. Και από παπούτσι; Και με sneakers, και με αρβυλομποτάκι. Μη σου πω και με γόβα... μη σου πω...










culottes €25,95




Φούστα που δεν είναι ακριβώς φούστα, ούτε όμως και παντελόνι το λες. Ούτε βερμούδα. Το λες jupe cullotte και ξεμπερδεύεις. Και στο λέω να το ξέρεις, θα γίνει χαμός με τις ζιπ κιλότ.











κολάν €25,95





Το leather συνεχίζει και φέτος το χαβά του, και τι καλύτερο από ένα κολάν που όμως τα μπατζάκια του είναι σαν παντελόνι; Γιατί; Γιατί θα το φορέσεις με πιο πολλά παπούτσια βρε κουτό.










μπότες €45,95




Τέλειεςφανταστικές (μια λέξη) μπότες αφού και πάνω από το γόνατο φτάνουν και ωραίο τακουνάκι έχουν, μια χαρά για πρωί αλλά και για βράδυ είναι. Μόνο... SOS, να σου στέκονται στην γάμπα. Αλλιώς, δεν.











παντελόνι φόρμας €17,95




Φορμούλα για το γυμναστήριο και όχι μόνο. Μα μια λαϊκή, μα μια εκδρομή, μα μια αθλοπαιδία θα την κάνεις. Να είσαι και άνετη και θεάρα.














€39,95



Κομψό μποτίνι, με τρελή τσαχπινιά, τελευταία λέξη της μόδας, το λεπτό λουράκι... και οικονομικό. Νταξ.













€25,95


Πιστεύω ότι το άσπρο skeaker θα φορεθεί πολύ φέτος τον χειμώνα. Πόσο μάλλον αυτό που την έχει την μαύρη του την πινελιά. Και άμα βγάλει τον χειμώνα... ε, την άνοιξη θα γίνει χαμός.










φούστα €15,95


Φούστα ψηλόμεση με πολύ ενδιαφέρον ντεσέν (σχέδιο στο ύφασμα) που μπορεί δώσει φως στα μαύρα μου ζιβάγκο. Εγώ, άμα λάχει, θα την φόραγα και βράδυ με ένα μονόχρωμο t-shirt και γόβες.













φουστάνι €25,95




Αφού ξέρεις ότι τρελαίνομαι για μαύρα ριχτά φουστανάκια. Αφού το ξέρεις... Απλά, πάει με τα πάντα όλα. Και τις παντόφλες να βάλεις...θα πηγαίνει.













τοπ €15,95




Α, ένα καλό "ξενέρωτο" μπουζάκι πάντα χρειάζεται. Ένα γαμοβάφτισο, μια πεθερά, μια συμπεθέρα να σου σκάσει από το πουθενά, το φοράς με το τζιν σου και ένα σακάκι και είσαι κuρία.













τοπ €15,95



Το ίδιο ισχύει και εδώ, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μαύρο τοπ για βραδυνές εξόδους. Από Βέρτη μέχρι YOLO, θα τα βγάλει και τα δεκαπέντε κόμμα ενενήντα πέντε ευρώ του, μέχρι σεντς.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου