Ντύσου... ψηλή



Όλες, μα όλες, εκτός από την Σκλαναρίκοβα, δεν θα λέγαμε όχι σε μια... επέκταση ποδιού. Ναι φιλενάδα, πέρα από τα φονικά δεκαπεντάποντα, υπάρχουν και "ενδυματολογικά τρικ" που δίνουν... ατελείωτα πόδια, κι ας μην είσαι πρώτο μπόι.





Πρώτα απ' όλα ξέχνα τα παντός είδους χαμηλοκάβαλα. Η μέση πρέπει να πάρει τον ανήφορη και να καβαλήσει... τουλάχιστον αφαλό.



Προτίμησε παντελόνες και φούστες (ψηλόμεσες, μην τα ξαναλέμε) που φτάνουν ένα τσικ πριν πάτωμα. Να μην την πηγαίνεις και σούρνοντα. Το ψηλοτάκουνο εννοείται... αλλά δεν φαίνεται.





Πες ναι στη μονοχρωμία από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Για περισσότερους πόντους φόρεσε ασορτί σκούφο... υπερυψωμένο. Όχι τώρα καλέ, για πιο μετά λέω, όταν πιάσουν τα κρύα.


Αν το παντελόνι δεν πέφτει στα πατώματα γιατί άνθρωπος είσαι και συ και θες να βάλεις και το skinny σου, συνδύασέ το με ίδιο χρώμα μποτάκι.



Σε περίπτωση φούστας, προτίμησε ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σε απαλό χρώμα που δίνουν "οπτική συνέχεια" στο πόδι.












Extra tip

Χρησιμοποίησε όλα τα όπλα που διαθέτεις. Βάλε και το μαλλί στο παιχνίδι. Φούσκωσέ το, ξάστο, κάντο κοτσοντόνατ στην κορυφή του κεφαλιού... Γιατί αγάπη μου; Η Μαρία η Σολωμού, τί θα ήταν χωρίς το μαλλί της; Ένα milko σκέτο.








































































Ρούχα που ψηλώνουν:




Anna Riska €39,00  (δες το εδώ)







Anna Riska €68,00  (δες το εδώ)







asos ψηλόμεσο denim παντελόνι €42,65  (δες το εδώ)







asos φουστάνι €45,50  (δες το εδώ)







asos €45,50  (δες το εδώ)







asos €63,98  (δες το εδώ)







asos €113,74  (δες το εδώ)







Bershka €29,99







Toi&moi €22,50  (δες το εδώ)







Toi&moi €75,00  (δες το εδώ)









Zara €79,95







Toi&moi €99,00  (δες το εδώ)

Σχόλια