Ο ανανάς…. είναι ντόπιος;

ή αλλιώς... ρούχα με φρούταΌλη η λαϊκή αγορά της τροπικής  Γουαδελούπης τυπωμένη στα μπλουζάκια μας. Τι μπανάνες, τι ακτινίδια, τι καρπούζια, τι πεπόνια… και φυσικά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον εξωτικό ανανά. Να.Πολύ νεανικό, χαρούμενο και δροσιστικό ντεσέν, αφού έναν ανανά τον χτύπαγα άνετα με παγωμένο γιαουρτάκι, πασπαλισμένο με χοντροκομμένο αμύγδαλο, εκεί κατά τις τρεις το μεσημέρι που έρχομαι και κορώνω απ΄τη ζέστη.


Τώρα, τα tutti frutti ρούχα φοριούνται με σχετικά απλά και μονόχρωμα υπόλοιπα. Δηλαδή, μην τα δοκιμάσεις με ρίγες, άλλα εμπριμέ ή πουά. Βάδιζε αρχικά στα ασφαλή μονοπάτια του λευκού, μαύρου, ροζ και όταν πάρεις το κολλάει, του δίνεις και καταλαβαίνει.


Πάντως, και σε μπικίνι έχει ένα ενδιαφέρον και μια πρωτοτυπία που δεν τη συναντάς εύκολα. Φόρεσε λοιπά αξεσουάρ στο κυρίαρχο χρώμα του μαγιό ή/και συνδύασε neutral αποχρώσεις.

Δες το look
Μπικίνι: εδώ      Ταφτάνι: εδώ
Αν τον ανανά τον πάρεις σε φουστάνι, ισχύουν πάνω-κάτω οι ίδιοι κανόνες, να πάρεις δηλαδή σαν βάση  το χρώμα του φόντου και να παίξεις ασορτί αξεσουάρ, αλλά να κάνεις και μια τσαχπινιά με το παπούτσι σε μια δευτερεύουσα αλλά παρά ταύτα έντονη απόχρωση.

Δες το look
Φουστάνι: εδώ      Καπέλο: εδώ
Τσαντάκι: εδώ


Όπως και να 'χει, καλύτερα να φοράς ένα t-shirt με ανανά... παρά ένα t-shirt με burget, ή hot-dog, ή σοκολατόπιτα, ή παγωτό banoffee, ή tirramisuτύχει. Κατάλαβες; Με μια λιγούρα θα είμαστε.

Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.asos €15,49asos €16,90 iPhone 5 caseasos €25,35asos €25,35asos €26,76
asos €28,17
asos €30,98 
asos €49,29


asos €63,38

BSB €17,90

BSB €20,90

stradivarius €5,99


Zara παντελόνι €25,99

Zara €3,99

Zara €5,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια