Yes, στα αγόρια με εσπαντρί…yes





Πέρσι, τέτοιος καιρός ήτανε, είχε αρχίσει ο χαμός με τις γυναικείες εσπαντρίγιες. Τις φορέσαμε, τις ευχαριστηθήκαμε, και μόλις Αύγουστο μήνα είδα αγόρι να τις φοράει και αυτό. Μπα; Σκέφτηκα. Αλλά τις φόραγε ωραία. Ήταν κόκκινες κατακόκκινες και τις είχε συνδυάσει με μπλε σκούρο τζιν. Ωραία, σου λέω, ωραία.







H&M €9,95


Στο twitter, γίνεται χαμός με τις αντρικές εσπαντίγιες. Κρά- κρα - κράζουνε πολύ, αλλά τι να σου πω… εμένα μου αρέσουν τα αγόρια με εσπαντρίγιες. Τα προτιμώ χίλιες φορές από τ’ αγόρια με τα λευκά γκουμουτσέ αθλητικά. Τα προτιμώ χίλιες πεντακόσιες φορές από τ’ αγόρια με τις σαγιονάρες από χοντρό ύφασμα και δύο χιλιάδες φορές από τ΄ αγόρια με τα γαμπριάτικα σκαρπίνια.








Pepe Jeans


Γι’ αυτό σου λέω φιλενάδα, εσπαντρίγια και πάλι εσπαντρίγια. Έχει και έναν αέρα ανέμελο, καλοκαιρινό, allegro. Πάντως να ξέρεις, τις εσπαντίγιες τις έχουν φορέσει μεγάλοι άνδρες, μερικοί από αυτούς δεινοί καρδιοκατακτητές για να μην πω γκομενιάριδες όπως ο Πάμπλο Πικάσο, ο Τζον Γουέιν,  o Σαλβαντόρ Νταλί  και ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ.










Πώς φοριούνται οι αντρικές εσπαντρίγιες

Φίλε οδηγέ, αν θέλεις να τις βάλεις με παντελόνι, να ξεχάσεις τα σκισμένα jeans και τις bootcut γραμμές. Οι εσπαντρίγιες αγάπη μου θέλουν παντελόνι που είναι φαρδύ πάνω και στενεύει στα μπατζάκια (chino το λένε) τα οποία μπατζάκια τα φέρνεις και κάνα δυο δίπλες.












Τώρα, αν θες να τις βάλεις με βερμούδα γιατί πού θα πάει, θα πιάσουν και ζέστες… να αποχαιρετήσεις τις στρατιωτικές βερμούδες με τις τσέπες και να επικεντρωθείς στις πιο απλές, λιτές και απέριττες σε ίσια γραμμή. Ναι, αυτές τις φλωρέ.















Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.











Bershka €19,99









Bershka €22,99









Bershka €22,99












Bershka €24,99












H&M €14,95











Mango €39,99












Nac €69,00












Pull&Bear €17,99









Pull&Bear €19,99









Pull&Bear €19,99









The Workshop €72,80









The Workshop €78,00









Toms









Zara 19,95 









Zara 19,95









Zara 19,95


















































 








 




















































Και ακολουθούν φωτό από αγόρια... 
που θα μπορούσαν να φοράν εσπαντρίγιες












 








 








 








 










α, και ο Marianooooo








Ναι, ναι, σίγουρα και ο Mariano


Σχόλια

  1. Καταλαβαίνω το δροσερό του πράγματος άλλα από μένα είναι όχι

    starakia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πλήρες και κατατοπιστικότα άρθρο σχετικά με τις εσπαντρίγιες. Μου αρέσει πολύ να το βλέπω σε άνδρες το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι όμως δεν ξέρουν να ντυθούν, οπότε θεωρώ πως δίνεις μεγάλη βοήθεια αυτή τη στιγμή! Για μένα σημασία έχει όμως και πως θα τις συνδυάσεις, δηλαδή με τι μπλούζες, βερμούδες και τα σχετικά! Safe επιλογές για μένα είναι ανδρικα t shirt από εδώ https://www.unity.gr/el/products-proionta/andras-men/andrikes-mplouzes-t-shirt-blouse-el/ , έχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα και δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου