Του αυτιού και του δαχτύλου



Νέα  τρεντ στα αξεσουάρ μας έχει ξημερώσει. Όχι, στα νέκλασες όλα καλά, όπως τα ’ξερες. Οι επενδύσεις στα statement έπιασαν τόπο. Για τα δαχτυλιδοσκουλάρικα θέλω να σου πω που έχουν αλλάξει τελείως. Πάνε αυτά που ήξερες. New entry λέμε.




H&M €2,95




Τέρμα οι κοτρόνες στα δάχτυλα. Τώρα η μόδα θέλει να φοράς κάτι φτενά λεπτά τοσούτσικα 
δαχτυλιδάκια σε όλα τα δάχτυλα, και όχι μόνο αυτό, αλλά αν μπορείς να φορέσεις και παραπάνω από ένα σε κάθε δάχτυλο, σε διαφορετικό ύψος όμως το καθένα… ακόμα καλύτερα. Σε ξορκίζω στην sincerely Joules, που από πέρσι τα φοράει η ρουφιάνα, μη πάρεις ακριβά… γιατί θα τα κλαις, στο λέω. Τα χάνεις έτσι. Για πλάκα. Και είναι και ύπουλα… δεν τα παίρνεις χαμπάρι ότι σου φεύγουν.  








Ιριδίζον €4,50, €12,00 €9,00 (δεξιόστροφα)



Ένα, το έχασα στο Παλλάς, στους Δαίμονες, στην τουαλέτα που σκούπισα τα χέρια μου. Ήταν που ήταν μια αηδία η ροκόπερα (ναι, μία λέξη), έχασα και το δαχτυλίδι… να κάτι νεύρα μετά. Ή την άλλη φορά, μέσα σε μια ταβέρνα στο κέντρο, που είχα πέσει στα τέσσερα και να ψάχνω; Καθόλου κολακευτικό… αλλά τι να έκανα; Να παραδοθώ έτσι; Αμαχητί;









H&M €4,95



Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση, να φοράς τα απλά μεν, μεγάλα δε, στην ίδια πάντα φιλοσοφία που επιβάλει δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα. Ευτυχώς, το κάθε σετάκι περιλαμβάνει  διάφορα μεγέθη για να σου κάνουν από τον δείχτη μέχρι τον μικρό.












stradivarius €4,95


Πάμε τώρα στα σκουλαρίκια, που τα νέα είναι συγκλονιστικά. Καταργούνται τα κρεμαστά. Ναι, καλά άκουσες. Τα νέα σκουλαρίκια λέγονται ear cuffs και καλύπτουν το αυτί από πάνω το πτερύγιο… μέχρι κάτω το λοβό. Σιγά την απόσταση θα μου πεις. Αλλά είναι και κάτι cuffs, τίγκα στην πέτρα, που διακριτικά δεν τα λες. Βγαίνουν σε ζευγάρια, ή κατά μονάς. Μόνο το νου σου, μη σου κάνουν την οθόνη του κινητού… shisκατη.






Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Οι τιμές μπορεί να μεταβάλλονται αναλόγως προσφορών.









Fullah Sugah €4,83











Fullah Sugah €4,83








Fullah Sugah €4,83









Fullah Sugah €4,83
















H&M €3,95








H&M €3,95








H&M €4,95











H&M €6,95








H&M €9,95








Mango €6,49

Mango €6,49







www.assos.com €34,73










































































































































































































































































































Σχόλια